Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

AKE PARTY // IF PERFORMANCE HALL

12 Nisan 2013 Cuma 21:00
"AKE PARTY" 12 Nisan Cuma IF PERFORMANCE HALL Sahnesinde!!!

2012-2013 sezonunun son Hacettepe -AKE PARTY- etkinliği 12 Nisan Cuma akşamı saat 21:00'de IF PERFORMANCE HALL'da gerçekleşecektir.
Etkinliğe tüm *Amerikan Kültürü ve Edebiyatı ailesi* davetli olup, diğer Hacettepe'li arkadaşların da bu eşsiz geceye katılım göstermelerinde hiç bir sakınca yoktur.

Konsept bir öncekiyle aynıdır. Gece 12'ye kadar DJ T'Meister güncel/popüler müzikleriyle geceye renk kattıktan sonra yerini saat 01:00 civarında Ankara'nın en canlı gruplarından biri olan High Five'e bırakacaktır.

* Daha önceki etkinliklerde olduğu gibi bu sefer de saat 23:00'e kadar tüm içkiler indirimli olucak. Gecikmemekte fayda olduğunun önemle altını çizeriz ;)
________________________________________________
Saat 23:00'e kadar olan "indirimli" fiyat listesi şöyle:
Bira 8,5, AKE'ye 5
Tekila 9, AKE'ye 7
Jager Shot 10, AKE'ye 7,5
Votka Burn 15, AKE'ye 12,5
Votka Meşrubat 15, AKE'ye 10.
Cin Tonik 14, AKE'ye 10.
------------------------------------------------------------------------

Giriş ücreti 15 TL olup buna bir (Yerli İçki + Sex on the Beach shot) dahildir.

* Bir çok mekanda erkek/bayan sayısını eşit tutmak amaçlı özen gösterilen "damsız girememe" uygulaması AKE Öğrencileri için uygulanmayacaktır. Lütfen hem indirimlerden faydalanmak hem de sorunsuz bir şekilde içeri girebilmek için (beyler) gelirken Hacettepe kimliklerinizi yanınızda bulundurunuz.

Ayrıca mezun olup elini ayağını bölümden çeken arkadaşlara; "Ben mezun oldum, işim olmaz artık AKE PARTY etkinlikleriyle" ayaklarını bırakın, bu tarz etkinliklerin mezunlarımızın da katılımlarıyla daha keyifli olduğu bilinen bir gerçektir.

Kampüs'de kalan arkadaşlar için hem gidiş (20:30'da Beytepe ATM'lerin önünden), hem de yurt girişleri 02:00 olduğundan, IF'in önünden 01:30da kampüse dönücek şekilde servis sağlanıcaktır. Servis ile gelecek veya dönecek olan arkadaslar LUTFEN öncesinden Busra Seckin veya Selin Yılmazer ile Facebook üzerinden irtibata geçip geliceklerini bildirsinler ki, bi öncesinde olduğu gibi aksaklık çıkmasın..

www.ifperformance.com
www.facebook.com/ifperformance
www.twitter.com/ifperformance

Yorumlar

Aynı gece