-
hehe tamam bir daha söyliyim.. hiç kimse gelmiyor zaten sen ve benden başka Pınar..
her zaman işe yarayacağını sanmıyorum ama denemiş oluyoruz işte :) gelseler de gelmeseler de biz burda kalıcaz gibi görünüyor :)
-
evet denedik ve göRdük ki bu koLoniye bi tek bizden fayda vaR =P
ba$kaLarı yaLan =P
koLonimizi seviyoRuz,teRketmiyoRuz ehuheue :D
-
=)
üşengeçliğimden , tembelliğimden staj raporumu son haftaya bıraktım bitirebilecek miyim bilmiyorum ama olsun yaşasın tembelliiiiiiiiiik :P
-
yetişir o yetişir merak etme :) biz ne kadar tembel olsak da bir şekilde herşeyi yetiştirebiliyoruz.. garip aslında ama hep yetişiyor :) he bu arada hoşgeldin :)
hehe Pınar haklısın :) ama bak sana hep sen ve benden başka kimse yok dediğim zaman biri geliyor ya, bak yine olmuş hehe dur bir daha diyim.. Pınar bu kolonide bir sen bir ben varız.. kimse gelmiyor :) bakalım gelen olacak mı :)
-
=) uyguladığınız ilginç yöntem işe yarar umarım . yetişir tabii ki alışkınım ben , tüm projelerimi yaklaşık 1 ay süre verilmesine rağmen son 2-3 günde bitirme yeteneğine sahibim:P
hoşbulduk bu arada =)
-
tabii canım.. biz tembeller olarak öyle bir yeteneğe sahibiz.. nolursa olsun yetişiyor hep :) onun için mi bu kadar rahatız acaba hehehe
-
anaaa .. sende bi$i vaRr vaLLa =P bu kadaRda tesadüf üst üste oLmaz ki canım =P
yeti$iR tabe =/ yeti$sin diye son zamanLarda insan bi yeRLerini paRcaLıyo =P isteRse yeti$mesin =P
bu aRada hoj geLdin,sefa getiRdin =)
-
ben de anlamadım ama bir şey var galiba gerçekten bende :) korktum kendimden :)
-
ehuehuh =P
gaRip bi oLay tabe .. ama bi keRe daha aynı $ey oLursa ... i$te ben o zaman koRkmaya ba$Lıcam =P
-
hoşbulduk tekrardan =) hehe bakalım bugün gerekirse sabahlarım bitmesi lazım :P zor işler yaa =(