-
Ezgi hanım hoşgelmişsiniz :) ilginç bir şekilde uzun konuşmalar oldu gerçekten, garip bir gün olmuş :) mp3 çalarından silinirse bütün şarkılar gerçekten çok kötü olur. benim bilgisayarımda olmuştu o. bir sürü şarkı, bilgisayarıma virüs girip windows'u yerle bir edince heba olmuştu. 10 günlük yas az bile gelir, benden söylemesi... bir şekilde halletmeye çalış, yazık olur :)
-
evet bugun faRkettim ben dün hic sıkıLmadım yav .. neden cünküm koLoni degi$ik gününü ya$ıyoRdu =) =P
benim ba$ıma sizinki gibi bi oLay geLmediinden (ki umaRım da geLmez) o konu hakkında yoRum yapamıcam ..
kaLbim sizinLen :D :D diyerekten sacmaLayıp bu mesajımın da sonunu getiRiyoRum =)
-
bugun niye kimse yok bu koLonidee :@
kızdım bak cok =P
-
ben akıllandım ama artık.. mp3'lerimi hep kopyalıyorum cdlere, yoksa bilgisayara falan bir şey olabilir yine :)
normaldir Pınar bugün pek kimsenin olmaması.. çünkü normal olanı bu :) bir gün öyle coştuk ama sanırım her gün olmuyor... yine de deneriz hehe
-
bi gün oLdu ama aLı$mı$ım hemen,kötü oLdu böyLe kimsenin oLmaması ..
aLı$mamak Lazım ..
-
evet, büyük ihtimalle yine öyle kimse olmayacak uzun zaman hehe
gelenleri zincirlesek mi acaba :D
-
anaa ..
vaLLah süPper bi fikiR .. aCcayip tuttum =)
bundan sonRa zinciRLeyek heRkesi euheuhe :D :D
-
tamam, bundan sonra elimizde zincirlerle bekleyelim burda... geleni zincirleyelim de bunlara bir de bakmak lazım.. yemek, su falan... bu tembellikle kim uğraşıcak ya :)
-
yok yav daha neLer .. ne diye bakcaz euuehueh :D :D
köLe oLcak onLar koLoninin .. yemekte mi veRcez dicem ama öLmesinLer iki günde yazık =P
bi köLe ba$ı seceRiz ona aRada seRbest bıRakıRız,oda yicek neyin i$Lerini haLLedeR gene tekRardan döneR yuvasına =P :D :D
-
pişt ne kaynatıonuzz