Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 11 Ekim 2007 23:14 • #367633
    neysem geLdi_gecti =)
    $imdiden bayRam kutLanıyoR bende kutLiim baRem =)
    iyi bayRamLar (:
  • darkerthandark • 11 Ekim 2007 23:16 • #367635
    ne kadar hızlı ilerliyorsunuz yetişmek imkansız :| iyi bayramlar herkese=)
  • -5gap- • 11 Ekim 2007 23:22 • #367636
    hızLı mı _?! ceLi$ki vaR burda .. hemen bu konuya eL atmak istiyoRum =P
    tembeL insanLar nasıL hızLı oLabiLir ?
    biz hızLımıyız geRcekten ?
    yoksam tembeLmiyiz ?
    iki özeLLigi biRden baRındırabiLir miyiz ?
    bi yandan hızLıyken bi yandan tembeL oLabiLir miyiz ?
    dünya bunu kaLdırabiLir mi ?
    ehuheue :D
    neysem kısa kesiyoRum .. yoruLdm =P
  • darkerthandark • 11 Ekim 2007 23:24 • #367637
    evet bende de aynı çelişki oluştu :P kolonide tembellikten hiperaktiviteye doğru bir gidiş söz konusu =)
  • -5gap- • 11 Ekim 2007 23:44 • #367639
    yok .. yokkk ..
    oLcak $ey degiL bu ..
    ama kabuL etmek Lazım ki bu araLar koLoni teRsine dönmü$ buLunmakta =P
  • -5gap- • 12 Ekim 2007 10:52 • #367669
    iyi bayRamLarrrr (:
    neRde cikoLataLar,$ekerLer,bakLavaLar soRarım size =P
  • -5gap- • 12 Ekim 2007 20:51 • #367709
    neRdesiniz =/
    niye kimse yok =/
    oLmuyo ama böyLe =S
  • Shut Up • 12 Ekim 2007 22:18 • #367711
    efendim ben geldim ama gidiyorum, bakayım dedim son durum nedir burda :) tekrar herkese iyi bayramlar.. ben misafirler yüzünden pek bakamadım bugün, telafi ederiz artık önümüzdeki günlerde :)
    hem hızlı hem tembel de olabiliriz diyerek şöyle bir örnek vereyim hemen; şimdi aslında tembel olmamız hızlı olmamızdan kaynaklanıyor olabilir. şöyle ki tembel olduğumuz için biliyorsunuz ki işlerimizi hep erteliyor ve yapmıyoruz ama daha önce de defalarca belirttiğim gibi hep son gün de olsa bir şekilde yapmamız gereken işi bitiriyoruz. bu demektir ki herkesin onca güne yayıp ancak bitirebildiği bir şeyi biz sadece bir günde bitirebiliyoruz. bu hız değildir de nedir efendim? benim tezim şudur ki hızlı olduğumuz için tembeliz ya da tembel olduğumuz için hızlı da olmuş olabiliriz :) ama ikisi bir arada yani :) bu da böyle bir tezim olsun hehe bilim dünyasına armağan ediyorum.. sıcak servis yapın. afiyet olsun. (yarın görüşürüz hehe)
  • darkerthandark • 13 Ekim 2007 00:40 • #367718
    =) iyi bayramlar + açıklama için teşekkürler kesinlikle katılıyorum, bütün projelerimi son 2 güne sığdıran biri olarak tamamen haklı olduğunu düşünüyorum=)
  • -5gap- • 13 Ekim 2007 13:37 • #367735
    tüm gün boyunca geLmedin ama geLdiiinde de tam geLmi$in,bi günLük yazını yazıp gitmi$sin,iyi oLmu$ =)
    tezinde cok hakLısın.. biz tembeLLer oLarak kendimizi biLiyoRuz diyeLim =P
    hem tembeLiz hem hızLıyız cevabı cıkıyoR ortaya .. ikisini biR bünye de baRındıracak kadaR da yetenekLiyiz ayRıca bununda üstüne cizerek beLirtmek isterim =P
    vaR mı bizim gibisi beaa bu dünya da =P