Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• Shut Up • 9 Ekim 2007 20:31 • #367408
    hmm metalciyiz diyorsun yani hehe
    ben de nerdeyse her türden dinlediğim için hepsinden de yazıyım ortaya karışık son zamanlarda dinlediklerimden :)

1) Janis Joplin - Piece Of My Heart
    2) Deep Purple - Child In Time
    3) Pantera - Drag The Water
    4) Slayer - Angel Of Death
    5) Trivium - A Gunshot To The Head Of Trepidation
    6) John Butler Trio - Good Excuse
    7) Amy Winehouse - You Know I'm No Good
    8) Apocalyptica feat. Sandra Nasic - Path
    9) Almora - Hangman
    10) Oi Va Voi - A Csitari Hegyek Alatt

görüldüğü üzere baya karışık bir liste hehe aslında çok daha farklı şeyler de dinlerim de 10'da durayım dedim :) dinlemediğim tür yok diyecem nerdeyse ama arabesk falan var, dinleyemiyorum maalesef, işkence gibiler :) yoksa her türlü müziği en azından ne olduğunu anlamak için dinlerim... müzisyen insan dinlemeli dimi :) neyse, ben şimdi bu kadar şeyi niye anlattım ki... neyse, demiştim daha önce biraz deliyim ben, bırakın kendi halime :)

Not: bak yine smiley koymuşum her yere... cık cık cık...
  • darkerthandark • 9 Ekim 2007 20:45 • #367409
    diğer türlerden de dinlerim aslında ama genel çizgim listemden de belli oluyor sanırım =) bu arada smiley eklemek bi sorun mu yaratıyor acabaaa? ona göre ekleyeyim dikkat edim =) :P :( :|... vs ..
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 20:58 • #367412
    hehe yok canım sorun değil de her yazdığımın sonuna koyuyorum ben deli gibi, onun için dedim :) tabii ki smiley koymanın bir sakıncası yok, takıl kafana göre :) ben sürekli nedenini anlayamadığım bir şekilde koyuyorum görüldüğü gibi :)
    bu arada tanışalım ya.. herkes herkesi tanıyor burda zaten, seni de tanımış olalım :) ben Özcan :)
    şimdilik buraya uğrayanların adlarını söyliyim, diğerleri pek uğrayamıyor bu sıralar :) onların da yeri gelince tanıtırız :) şimdi KaranLık-göLge Uğur oluyor, ben ibiş diyorum ona, neyse, konu bu değil :) -5gap- da Pınar oluyor ki kendisi sürekli hastadır, neyse, konumuz bu da değil :) başkaları geldikçe tanıtırız.. :)
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 20:59 • #367413
    bu arada çok pis saçmalıyorum hee... ne yazmışım ben öyle hehehe harbiden deliyim ben galiba :)
  • -5gap- • 9 Ekim 2007 21:33 • #367416
    bende cok fazLa smiLey kuLLanmaktayım,bu konuda yaLnız degiLsin özcan =)
    ama smiLey kuLLanmak güzeL yav diyeRekten de kendi yoRumumu yapmı$ oLuyoRum =P
    bugunki son mesajımdan sonRa amma cok mesaj atıLmıs,$a$ıRdım bak =P ee aLı$ık oLmayınca ehueehu =P ama iyi iyi =) hep böyLe oLsun :)
    gönüL isteRdi ki ben de dinLedikLerimi sıRaLayım ama .. uzun i$ yacv =/ ü$enmediim bi zamanda in$aLLa =) zate kendimce a$mı$ buLunmaktayım mesaj uzunLuna bakıLırsa :D
    cok fazLa deLisin özcan =P ehueeuh .. nasıL bi kavRamsa cok fazLa deLisin :D :D :D
    neysem beni de böyLe kabuL edin:) :) :)

• Shut Up • 9 Ekim 2007 21:56 • #367419
    sen de olmasan ne yapıcam ben Pınar hehehe ya ben çok smiley kullanınca bazen deliriyorum kendi kendime niye yapıyorum diye, neyse, tamam o zaman çok smiley kullandığım zaman sen gelirsin aklıma, demek ki normalmiş diyip devam ederim :)
    ve evet bugün normalden fazla mesaj oldu ve uzun mesajlar oldu hem de :) ben de alışık değilim aslında, çok eskiden oluyordu böyle, baya bir zamandır pek bir şey olduğu yoktu :)
    sen de uzun mesaj atarak bugünün tarihe geçmesinde katkıda bulundun. tembeller kolonisi hiç bu kadar uzun mesajı bir arada görmemişti :)
    deli olduğum konusunda da sana katılıyorum, çok deliyim gerçekten.. bak belli de ediyorum zaten hala, ehm, neyse... yine uzun bir mesaj yazdım... bugün noldu bize :)
  • -5gap- • 9 Ekim 2007 22:10 • #367421
    daha önce hic bu koLoniye geLmeyen biRi bizim bu en son yazmı$ oLdugumuz mesajLarı göRse koRkar kacaR vaLLah =P der bunLar nasıL tembeLLer koLonisi =D =D ben okumaya ü$eniyoRum,onLar yazmaya ü$enmiyoRLarmı diye =P
    bu smiLey konusunda bi$i daha söLeyem =) normaL deyip gecme .. benim gibi ba$ka deLiLerde vaR dee :D :D öyLe daha güzeL oLur =) =P
    bugun gaRip bi oLay ya$ıyoRuz hakket .. biz aLı$ık degiLiz böyLe ama aRada oLsun tabe böyLe .. diger günLerden farkLı oLmu$ oLur =)
  • -5gap- • 9 Ekim 2007 22:28 • #367425
    kısa amacLı uzun mesaj =P

icimden bi tane daha mesaj yazmak geLdi gideR ayak =) tutamadım kendimi ve yazıyoRum =P
    uzun mesajLarın icinde bi tanede kısa mesaj oLsun,boziim dedim euheu =P
    nesem .. gidiyoRum ben .. iyi geceLerrr size koLoni'm ve koLoni miLLeti =)
    yaRın aynı saatte ve aynı yeRde göRü$mek üzeRe huehue =P
    kısa mesaj demi$tm ama bu da uzun gibin oLdu .. aman nesem .. mühiim oLan heRzmn insanLıktıR >:) seveLim seviLeLim .. hayat sevince güzeL eıeheıhuhe =)
    bugun baya sacmaLadım .. hade fazLa oLmadan gidiyoRum ..
    eLveda =P
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 22:44 • #367429
    hehehe Pınar bugün çok fena coştuk gerçekten ama çok eğlenceli oluyormuş, bak sıkıntım geçti biraz :) gerçekten yeni biri gelse şaşırır, ben eski olduğum halde şaşırıyorum :)
    smiley konusunda da tamam, benim gibi başka deliler de var diyip geçerim, seni mi kırıcam :)
    kısa amaçlı uzun mesaj da çok iyiymiş yalnız :) sonda iyice coşmuşsun hehehe
    ayrıca ne fazla olması, saçmalama aaaa ayıp :)
    neyse efendim, ben de gidiyim, gece 3 civarı geri dönerim burda olan olursa :) mesajımın sonuna da şu an dinlediğim şarkının nakaratını yazıyım, içimden geldi :)

I cheated myself
    Like I knew, I would
    I told ya, I was trouble
    You know that I'm no good

iyi geceler Türkiye! her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa (yuh bana) :)
  • letmefree • 10 Ekim 2007 09:33 • #367444
    uuuu ne uzun konuşmalar olmuş burada böyle (=
    mp3 çalarım bozuldu hiç bir şey dinlemiyorum bugünlerde :((
    ve bütün bilgisayarımdaki müzikleri ona atmıştım yedeklemeden eğer bi silinirlerse 10 günlük yuas ilan edeceğim :(((( ühüüüüü :/(((