Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 8 Ekim 2007 19:44 • #367338
    vaLLah mesajını göRünce icimden höhh demek gecti.. ama ben sonuna kadaR okudum =) normaLde oLmayacak bi$iydi ama .. nesem ..
    ayın caLı$kanı (?) bi de ben =/ ahh ke$kem öyLe oLsa da caLı$cam bu gidisLe kaLcam :D :D
    bence ben ayın_hatta yıLın hastası oLmaLıyım :D bi türLü iyiLe$emedim de :D :D
    uuR sana da bi türLü yaRanamıyoRum hee (hıh)
    gönüL isteRdi cok daha uzuuuun mesaj yazmak ama benden bu kadaR =)
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 02:57 • #367371
    teşekkür ediyorum öncelikle Pınar ve de tebrik ediyorum tabii ki yazının sonuna kadar dayanabildiğin için :) bu gidişle olucam demişsin, bak artık kahinliğe de başladım, sen daha olmadan biliyorum hehe en son kimse gelmiyor diyip milleti getiriyordum, şimdi geliştirdim işte yeteneğimi, korkun benden :) bu arada tekrar geçmiş olsun ya, hala iyileşemedin mi sen, ben kaybolmadan önce de hastaydın...
  • KaranLık-göLge • 9 Ekim 2007 13:04 • #367380
    geçmiş oLsun yaranamıyo musun ask oLsun öyLe şey mi oLur aramıza tekrardan hoş geLdin abim (:
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 14:04 • #367390
    hoşbulduk ibiş... canım sıkılıyor benim ya...
  • KaranLık-göLge • 9 Ekim 2007 14:28 • #367392
    benimde ..
  • -5gap- • 9 Ekim 2007 18:25 • #367399
    koRkuyoRum senden artıkın =P bundan sonRa sen ne deRsen o =P
    bu hastaLık konusunu hic acmayaLım yoksam ben isin icinden cıkamıcam .. =P
    siz *hee deyin gecin en iyisi =)
    son oLarak ekLemek istiyoRum ki benim de canım sıkıLıyoR =/
  • darkerthandark • 9 Ekim 2007 18:40 • #367401
    benden de bir puuufffffffff gelsin bakalım =(
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 19:26 • #367404
    hahahaha korkun benden (ilk baştaki kahkaha kısmını haince bir gülüş olarak düşünün ki istediğim havayı yakalayabileyim)

ehm neyse, korkmayın yine de, bir şey yapmam :)

canı sıkılmayan yokmuş demek ki bunu öğrenmiş olduk...
    yalnız darkerthandark senin yazdığını okuyunca baya güldüm :) televizyonlardaki vj'lerden istek ister gibi olmuş.. bu puufff da benden amca oğluna gelsin hehehe sağol ya iyi geldi gülmek :)
  • Shut Up • 9 Ekim 2007 19:29 • #367405
    bir de benim şu kolonilerde hep yaptığım şey geldi aklıma.. daha doğrusu az öcne tekrar farkettim.. herşeyin sonuna smiley yapıyorum böyle :) deli miyim neyim ya.. aslında öyleyim.. neyse, bu da benden saçma bir mesaj olsun..

hadi bir de konu açayım... daha doğrusu açmaya çalışayım...
    şu sıralar hangi müzikleri dinliyorsunuz? şöyle küçük 5-10 parçalık bir playlist alalım herkesten hehe
  • darkerthandark • 9 Ekim 2007 19:58 • #367407
    hmm

bugünlerde en çok dinlediklerimi sıralayıveriyim, zahmet olacak ama napalım =)
    1-Empty - Anathema
    2- The Gallery - Dark Tranquillity
    3- Story to Tell- Death
    4- Shroud Of False- Anathema ( ama çok kısa yaa :( )
    5- Falling Again- Lacuna Coil
    6- Estatic Fear'ın tüm Chapter'ları :P
    7- Voice of The Soul - Death
    8- I Could Care Less- Devil Driver
    9- Unholy Confessions - Avenged Sevenfold
    10- Archangel's Touch- Catafalque

şimdilik bunları söyleyebilirim...