-
vaLLah mesajını göRünce icimden höhh demek gecti.. ama ben sonuna kadaR okudum =) normaLde oLmayacak bi$iydi ama .. nesem ..
ayın caLı$kanı (?) bi de ben =/ ahh ke$kem öyLe oLsa da caLı$cam bu gidisLe kaLcam :D :D
bence ben ayın_hatta yıLın hastası oLmaLıyım :D bi türLü iyiLe$emedim de :D :D
uuR sana da bi türLü yaRanamıyoRum hee (hıh)
gönüL isteRdi cok daha uzuuuun mesaj yazmak ama benden bu kadaR =)
-
teşekkür ediyorum öncelikle Pınar ve de tebrik ediyorum tabii ki yazının sonuna kadar dayanabildiğin için :) bu gidişle olucam demişsin, bak artık kahinliğe de başladım, sen daha olmadan biliyorum hehe en son kimse gelmiyor diyip milleti getiriyordum, şimdi geliştirdim işte yeteneğimi, korkun benden :) bu arada tekrar geçmiş olsun ya, hala iyileşemedin mi sen, ben kaybolmadan önce de hastaydın...
-
geçmiş oLsun yaranamıyo musun ask oLsun öyLe şey mi oLur aramıza tekrardan hoş geLdin abim (:
-
hoşbulduk ibiş... canım sıkılıyor benim ya...
-
benimde ..
-
koRkuyoRum senden artıkın =P bundan sonRa sen ne deRsen o =P
bu hastaLık konusunu hic acmayaLım yoksam ben isin icinden cıkamıcam .. =P
siz *hee deyin gecin en iyisi =)
son oLarak ekLemek istiyoRum ki benim de canım sıkıLıyoR =/
-
benden de bir puuufffffffff gelsin bakalım =(
-
hahahaha korkun benden (ilk baştaki kahkaha kısmını haince bir gülüş olarak düşünün ki istediğim havayı yakalayabileyim)
ehm neyse, korkmayın yine de, bir şey yapmam :)
canı sıkılmayan yokmuş demek ki bunu öğrenmiş olduk...
yalnız darkerthandark senin yazdığını okuyunca baya güldüm :) televizyonlardaki vj'lerden istek ister gibi olmuş.. bu puufff da benden amca oğluna gelsin hehehe sağol ya iyi geldi gülmek :)
-
bir de benim şu kolonilerde hep yaptığım şey geldi aklıma.. daha doğrusu az öcne tekrar farkettim.. herşeyin sonuna smiley yapıyorum böyle :) deli miyim neyim ya.. aslında öyleyim.. neyse, bu da benden saçma bir mesaj olsun..
hadi bir de konu açayım... daha doğrusu açmaya çalışayım...
şu sıralar hangi müzikleri dinliyorsunuz? şöyle küçük 5-10 parçalık bir playlist alalım herkesten hehe
-
hmm
bugünlerde en çok dinlediklerimi sıralayıveriyim, zahmet olacak ama napalım =)
1-Empty - Anathema
2- The Gallery - Dark Tranquillity
3- Story to Tell- Death
4- Shroud Of False- Anathema ( ama çok kısa yaa :( )
5- Falling Again- Lacuna Coil
6- Estatic Fear'ın tüm Chapter'ları :P
7- Voice of The Soul - Death
8- I Could Care Less- Devil Driver
9- Unholy Confessions - Avenged Sevenfold
10- Archangel's Touch- Catafalque
şimdilik bunları söyleyebilirim...