-
evet bişeyler yapabilmek için çalışmak lazım,teorik olarak katılıyorum ama iş pratiğe gelince takılıyorum...:D
-
ben de ancak teorik olarak söyleyebiliyorum zaten hehe yapmak zor gerçekten... ama işte eninde sonunda yapmak zorunda kalıyoruz, elimizden bir şey gelmiyor.. neyse ki tembel ve hızlıyız, son anda da olsa yetiştiriyoruz yapmamız gerekenleri :)
-
çok şükür ki öyleyiz =)) neyse ben şimdi zoRu başarmaya gidiyorum..dönüşüm muhteşem olcek..bekleyin beni!!! (coştum sanki biraz:))
-
hehe boşver coş gitsin.. baksana hepimiz coşmuşuz zaten burda, pek normal biri uğramıyor buraya, yani coşmayı fazlasıyla abartmış insanlarız biz :) sana zoru başarmada iyi şanslar :)
-
ooo .. co$mu$unuz bayaa =)
ne güzeL,hep böyLe devam :)
anneLer konusunda destek veriyorum size =P
karısmasınLar canım bizim odamıza (hııh)
zate eLimi kestim,zar zoR yazıyoRum :'(
-
geçmiş olsun Pınar, nasıl başardın? başarmak dedim de ben de başımın ağrısını geçirmeyi başardım. dün misafirlerle uğraşmaktan kahve içememiştim, onun için başım ağrıyormuş. kahvemi içtim, geçti :)
-
bizim koLonide soRunLar hic bitmiyoR ben bunu anLadım =P
senin ba$ agRın gecti ben eLimi kestim :D
nasıL kestim,yetenek geRektiRiyoR tabe =P
insan beceRikLi oLunca böyLe bi sonuc cıkıyoR oRtaya :D
-
ikkatli olun Pınar hanım :) tekrar geçmiş olsun...
kolonideki bitmeyen sorun olayına gelince onu da şöyle açıklıyım; ne de olsa komiseri benim, kolonini de bana benzemiş işte, sorunsuz duramıyor :)
-
cok dikkatsiz bi$iyim ben ya =/
soRun insanLarı cekiyoR bence bu koLoni eheuhe =P
bi düzgün cıkmadı aRamızdan =P
-
ikkatli yazmışım ya hehehe dikkatli demek istemiştim, neyse ki sen anlamışsın :) basamamışım bir harfe :) düzgün biri çıkar diye bekliyoruz, belki çıkar, umudumuzu yitirmeyelim :)
sanırım hepiniz uyuyorsunuz şu an, iyi uykular diyim hehe