Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• -5gap- • 17 Ekim 2007 21:40 • #368150
    bugun bu koLoni sayesinde güLdüm bayaa =) koLonide oLmasa napaRdım ben =P
    süPpermi$$ bu kamyon yazısı .. a$ıRı koptum :D
    payLa$tıgın icin de ayRıca te$ekkür ..
  • disprosyum_08 • 17 Ekim 2007 21:46 • #368153
    ben bi yerde üflengeç olarak da gördüm diye hatırlıyorum..yani diğer bi adı olabilir heralde..sen üflengeç demeye devam et pınar :D bu arada yazıya ben de bayıldım :)) paylaşın böyle güzellikleri (:
  • Shut Up • 17 Ekim 2007 22:16 • #368158
    hehe sırf bu yazılar yüzünden kamyoncu olucam sonunda, alem bu adamlar ya hehe güldürürüz işte adamı böyle Pınar hanım :)
    Haliye gerçekten üflengeç diye bir adı da mı varmış hehe ne sallamışım ya :) şaşırdım yani :)
    aslında eskiden olsa şaşırmazdım ama şimdi şaşırdım gerçekten. çünkü şöyle anlatıyım hemen; ben eskiden çok güzel sallayarak birşeyleri bilirdim. mesela şöyle örnek veriyim; okul çapında yapılan seviye sınavlarında falan hiç soru kitapçığını açmadan iki kere okul 8.si olmuşluğum var. ayrıca bizim sınıfta herkesin baya zorlandığı fizik dersinde test olarak sınav olmuştuk. ben tabii hiçbir şey bilmiyorum, anlamam hala fizikten hehe eşit ağırlık mezunuyum ben (bu da ekstra bilgi oldu, neyse hehe) işte hoca şıkları yol göstermesi için koymuşmuş, yani sadece onu işaretlemek yetmiyordu, soruyu normal çözümlü yoluyla da yazmamız gerekiyordu. ben de baktım testteki şıklardan hangisine ulaşılabiliyor diye sorudaki sayılarla ve ona göre sallayarak çözdüm soruları. hoca ilk okuduğunda 100 dedi, ben bile şaşırdım ki o zaman atarak hep tutturduğum için şaşırmamam lazımdı ama 100 baya çoktu hehe milletin hep 20-40 aldığı sınavda beklemiyordum yani ama sonradan çözüm yollarına da bakmış hoca, sorulardan birinin çözüm yolunu tutturamamışım ve o yüzden 80 almıştım, 5 soru vardı da testte hehe yine de fizikten geçmemi sağlamıştı :) ama tabii bunlar eskidendi, artık olmuyor öyle :)
  • -5gap- • 17 Ekim 2007 22:20 • #368160
    iLk göRdüümde bu son mesajını yuu$$$ dedim noLuyooo =P $a$ıRdım ve okumayu gözüm önce kesmedi .. ama sonRa zoR oLanı ba$aRdım heRzaman ki gibi ehuehue =P ve sonuna kadaR okudum =)
    vaLLah bayaa $ansLıymı$ın sen :D ohh ne güzeL .. bende bi e$it agırLık mezunu oLaraktana böyLe $eyLer hec ba$ıma geLmedi .. sınavLarda neyin saLLadıgım cok oLdu ama bu kadaR degiL tabi ki :D ama bak bu özeLLigini kıskandım .. ben de de oLsun öyLe bi$i euhehue :D :D
    ama bak $imdik akLıma geLdi..bende Lise sondayken maLum öss'ye hazırLanıLıyo isteR istemez.. ozaman $ıkLarı atıyoRdum bi cogunLugu tutuyodu :D baLLı insanLar euheuhe :D :D
    benim de $öyLe bi özeLLigim vaR akLıma geLmi$ken söyLiim aRada da hava atmı$ oLam züheeyy :D :D benimde icime bi$i doguyoRsa böyLe aniden o kesin oLur yani 8)
    eueuhe :D :D bunu neden söyLeme geRegi duydum hic bi fikRim yok .. :D
    oLsun söyLemi$ buLundum bi keRe ..
  • Shut Up • 17 Ekim 2007 22:25 • #368161
    hehe senin özelliğin de güzelmiş Pınar :) ben de onu kıskandım bak :) ama benim özelliğim bitti, kullanımı kısıtlıydı sanırım, bilseydim daha dikkatli kullanırdım, herşeyde kullandım ben onu :) ve cidden coşup çok uzun yazmışım yine hehe arada oluyor böyle işte ne yapıcan :) ama yine tebrik ederim sonuna kadar okuyabildiğin için hehehe
    eee içine doğan bir şey var mı bu sıralar? :)
  • -5gap- • 17 Ekim 2007 22:30 • #368162
    hehee benim özeLLigim bitmedi cok $üküR haLa devam ediyoR =P :D
    idaReLi kuLLanıyoRum demekki ben =P
    benim yazımda seninkisi kadaR oLmasada uzun oLmu$ .. ama okuması zevkLi oLuyoR..sıkıcı $eyLer oLmuyoR.. oLsa zate okumaya haLimiz oLmazdı sanıRım :D
    vaLLah $imdik mod'um da degiLim züheey :D :D
    uyandıgım 2 saat neyin oLdu ama haLa kendime geLmi$ degiLim :D
  • Shut Up • 17 Ekim 2007 22:37 • #368163
    hehe gece uykusu yetmedi sanırım :) aslında sıkıcı şeyler yazarım genelde ama demek ki bu aralar eğlenceli bir şeyler yazmışım şansına hehe içine bir şey doğarsa haberimiz olsun, bilelim ki dikkatli olalım yani :)
    neyse, size doyum olmaz ben gidiyorum şimdi.. ablama bırakıyorum bilgisayarı :) gece bir ara dönüp yazarım bugünün son mesajını :) daha doğrusu yarının ilk mesajı olur, çünkü saat 12'yi geçmiş olucak :) kendinize iyi bakın, görüşürüz :)
    son olarak birkaç tane daha kamyon arkası yazısı yazıp gidiyim.. buyrun hehe
    hep hatalıysam ara yazan araçlar vardır ya, bu da ona karşılık yazılmış sanırım; "araman için illa hata mı yapmam lazım"
    ve bir diğeri; "küresel ısınmaya karşı su tankerlerine geçiş üstünlüğü verilsin" :)
  • -5gap- • 18 Ekim 2007 13:09 • #368198
    bugunun iLk mesajını sen atıcaktın ama bana kısmetmi$ =P
    nette de bi soRun vaR zate,teLekomcuLar gRev'deymi$ sanıRım =/
    mesaj da atamadım ..
    ya nediR bizim bu abiLerden_abLaLardan cektigimiz .. biLgisayaR payLa$ıLmıyoR bizim o yüzden evde :D abimLe hep kavga haLindeyiz :D geRci zevkLi oLuyor ama nesem caktıRmıyoRum =P
    *aRaman icin iLLa hata mı yapmam Lazım! bu güzeLmi$ cok :D :D d:
  • Shut Up • 18 Ekim 2007 16:27 • #368206
    ya aslında istesem atardım günün ilk mesajını ama kimse bir şey yazmamış olunca kendi kendime mesaj yazmıyım dedim :) abiler ablalardan çekiyoruz evet ama zevkli oluyor bence de hehe neyse ki 2 kardeşiz. yani sadece ablamla paylaşıyorum, bir kardeş daha olsaydı bir de onunla paylaşmak gerekicekti ohoo zor iş, yazık daha fazla kardeşi olana :)
    türk telekom grevde olmadığı zaman da sorunları düzeltemiyordu, çok da farklı olduğunu sanmıyorum Pınar. yani benim de hatta bir sorun vardı ve bir hafta beklettiler işte. hem telefon hem internet hattı gitmişti. bir hafta bekledikten sonra bir gün babam gitti noldu niye yapmıyorsunuz falan diye, birkaç saat sonra hat düzelmişti. yani isteseler yapıyorlar hemen ama yatmak işlerine geliyor. neyse, sakin olayım ben.
    ee siz ne yapıyorsunuz görüşmeyeli :)
  • disprosyum_08 • 18 Ekim 2007 16:51 • #368212
    oooo konuşması kolay!!asıl biz ablaların siz kardeşlerden çektiği nedir bilen yok...bi abla olarak dert yanmak istiyorum!!iki kardeşim var hem de yaaaaaa....bedava ekmek kuyruğu gibi internet kuyruğu var evde :P onlar uyuyunca sıra geliyo anca...çok dertliyim çokkk :D :D bu kadar yeter heral,kafa şişirmeyelim demi şimdi..:)