-
hehe amanın abla varmış aramızda, dikkatli konuşmak lazım demek :) ehm, sana da yazık tabii Haliye :) ayrıca ne kafa şişirmesi ya, sanki ben çok mu önemli şeyler yazıyorum hehe, yaz gitsin işte :)
-
yok bea dikkatli konuşmanıza gerek yok da abla veya abilere yanlış yapmayın ona göre:D hee ben bi konuşmaya başlarsam kimse susturamaz çok dertliyim çok :))) yazmaya üşeniyorum diyemedim kafanızı şişirmiyim dedim :D yoksa şişmez biliyorum yaniii..
-
hehe tamam o zaman, yazmaya üşenmek dersen anlarım bak :) ben de üşeniyorum aslında ama yazıyorum da, ilginç... yazıcak bir şey bulamıyorum şimdi de, o da ilginç sanırım.. neyse, yeter bu kadar saçmalamak, durayım :)
-
bence de dur artık :) canım sıkılıyo zate..kahve içiyorum sen de gel..:D
-
kahve çok güzel olurdu, çok severim kahveyi, içmeden bir tek günüm bile geçmez ama şu an gelemiycem.. çünkü kitaplıklarımdan birinin üstüne bir kitap daha koymaya çalışırken ağırlığa dayanamayıp üstüme yıkıldı.. ya normalde diğer kitaplığım bildiğiniz kitaplık, yani duvara monte edilmiş falan değil ama o dolduğu ve yetmediği için bir kitaplık da duvara monte edilmiş şekilde yapıldı ama o da dolmuştu baya ve ben bir kitap daha koyunca dayanamayıp çöktü işte.. şimdi arama kurtarma çalışması yapıyoruz enkazın içinde yaşayan biri var mı diye... az daha üstüme düşüyordu bütün kitaplar ve kitaplık.. son anda kurtuldum :) şunları hallettikten sonra gelirim, olur mu Haliye :)
-
off çok büyük geçmiş olsun o zaman..neyse size bişey olmamış..inşallah kitaplarda da bişey yoktur:)ağlarım valla=)kitaplarımı çok severim de,bişey olcak diye içim gider..maşallah ne çok kitap varmış öyle..fazlaları gönderebilirsin bana gözüm gibi bakarım tabi ders kitabıysa sende kalsın onlar..:D kahve zaten soğudu sen gelene kadar,neyse işini bitirince gel ben yenisini yaparım ama gelirken çikolata al yanına..bu kadar da yüzsüzüm işte :P ben de her gün mutlaka içerim kahve...
-
hehe sağol :) kitaplarda da bir şey yok.. ders kitabı değiller ya, ders kitaplarım çalışma masamın çekmecesinde, onlara nolursa olsun, çok da önemli değil :) kahveyi de madem yenisini yaparım diyorsun gelirim o zaman, tamam.. çikolata da getiririm, zaten çikolatayı da çok severim hehe kitaplık olayıyla babam ilgileniyor şimdi, ben de yardım ediyorum, sonra da kitapları dizerim artık :)
-
sevindim öyleyse..madem ders kitabı değil o zaman gelirken kitap da getir :D işte bu da yüzsüzlükte son nokta...:)) seviyorum kendimi..tamam anlaştık gel o zaman..getirceklerini unutma ama..!! size kolay gelsin..ben de biraz ders çalışayım bari..hepimize kolay gelsin..
-
tamam getireceklerimi unutmam :) sana da kolay gelsin o zaman.. kitaplık oldu, şimdi kitapları dizicem üstüne, sonra kurtuluyorum hehe
-
oo ben uyuRkene siz bayaa bi muhabbete daLmı$ınız :D oLsun bende bayaa bi uyudum ve uykumu aLdım ama haLa kendime geLmi$ degiLim :D
bende kahve istiyoRumm ama kaRameLLi oLanLarından oLursa seviniRim euheue =P
yoksam biRaz cok $ekeR kuLLanıyoRum :D :D
kitapLık konusunda da gecmi$ oLsun .. iyi bi$i oLmamı$ son anda yıRtmı$ın ..
hee b ide $u abi_abLa konusuna deginmek istiyoRum =P
anaa büssüRü bi$i yazdım biRaz uzun bastım siLme tu$una hepisi siLindi yuuuu$$ =S=S=S dandik $eyyy =/
bi daha yazamam vaLLah bi dakine artıkın :D :D