-
oha ya bu yazılar nee yaa okumakdan üsendım neoluyor bölee :S bırı özet gecsee
-
sağol Pınar, geçti gitti zaten hehe neyse, sen uyumaya devam et, güzeldir uyumak hehe, ben de geç uyanıyorum zaten :) sana da karamelli kahve ayarlarız hemen, uyandın madem, kendine gelmen için işe yarar kahve :) yazdıklarının silinmesine de yazık olmuş hehe bir daha yazmak zor olur doğal olarak, neyse, dediğin gibi, bir dahakine artık :)
-
araya Sertaç girmiş hehe hoşgeldin Sertaç :) valla özet geçicek kadar güç kalmadı bende, sen oku ya da okuma hehe keyfin bilir :) kısaca herkes kafasına göre takılıyor diyebiliriz Sertaç, sen de öyle yap :)
-
hakkaten baya çoşmuşuz bugün..özeti bile uzun olur bunun:D en iyisi boşver sertaç :))
-
tamam yaa bugun bı uyandım saat4 bı tost yapım dedım yaktım son sucuk kalmıs sonraa gıttm üşendım yinee dısarda yedım arkadaslarım eglenmeye gıtti ben kendımi nete attım hımmm malları arap aliden aldım hataydan adanaya kadar ben sürdum sonraa urr cıktı ben sürecem dıye ben vermedm ugura ehlıyetı yok dıye cok ısrar ettı ver diye bende verdim yakalandı salak polis bızı iceri attı falan fılan
-
hehe sen filme senaryo da yaptın iki dakikada yine Sertaç :)
-
ben de anlamaya çalışıyorum noluyo diye salak salak :) neyse sertaç kahve partisi yapcaz bi gün seni de bekleriz..şu rolü konuşalım hem:)) tetikçi olmak baya heyecan verici...:D
-
tamam yaa nerde yapcaz kahve işini ama benım buraya gelın eskısehıre gıdıp en gusel partıyı yaparız :) merak etme yaa rol senın ben yapm asamasındayımm :D
-
şimdi aksiyon filmi falan mı bu Sertaç? romantik sahne falan var mı? neler var söyle de yapayım artık müziklerini şu filmin :) bak pazar günü grubumla stüdyoya girmişken onları da hallederiz arada :)
Haliye seni izlemeyi de heyecanla bekliyorum tetikçi rolünde hehehe
-
abı hersey war bunda ask aksıyon korku gerılım ne istersen yaa :D sen yap musıkler ask oplsun aksıyon olsun korku olsun ben onları otutturm kafanı yorma:D