-
hım kadro tam yaa bı dakıne kaldın :) tetıkcı eksık ama tamam sen ol yaaa ismın ne senın bakım
-
ben Haliye dedim ya :) ne tetikçi mi?ben mi?orası zor ama denerim yani :))) madem başka rol yok..tüh be ben gelene kadar gitmiş bütün roller...
-
abı trawestı wardı onu uura werdım nazlanıyor ama oynamam dıyee istersen sana werım ustalık ısteyen bır oyun halıye mi ilk defa duyuom ne oluyor tam olarak bu kız erkek :S
-
kız :) yok tetikçi iyi geldi bana ama diyosan tetikçi erkek olcek diye sen bilirsin..:P filmin içeriği nedir tam olarak?bütün roller varmış maşallah..
-
hım cok karısk ya sımdı rollerı belırliyorum icerıgı onra yenı bır cag acacam sinemadan..
-
hadi ya iyiymiş:) tetikçiyi rolünü alıyım o zaman ben :)farklılık olsun..zaten asabiyim de son zamanlarda,rol mü yapıyorum gerçek mi anlayamaz kimse :):)
-
hehe Sertaç hala nasıl bir film olacağına karar veremedin ki ona göre müziklerini yapayım :) çabuk seç de ben de notaları yazmaya başlıyım :)
Haliye tetikçi rolü ilginç olucak senin için, hatta herkes için :) daha önce hiçbir filmden hatırlamıyorum bayan tetikçi.. ilk olucaksın :)
Pınar doğum günün kutlu olsun.. iyi ki doğduuun Pıınaaaar :) demek bugün doğum gününmüş, öğrenmiş olduk :) nice mutlu yıllara Pınar hanım :)
-
cok te$ekküR ederim heRkese =)
cicekLerimi eve yoLLayın =P
tetikci hee eueuh :D :D tam yakı$ıR sana =P
bi iLki geRcekLe$tiRmi$ oLcan ne mutLu sana =P
-
rica ederiz Pınar hanım, en azından ben kendi adıma rica ederim hehe saçmaladım yine.. ya ben de hasta olmuşum, grip.. aman ne fena bir şey bu grip.. aslında ben nerdeyse bütün yılı grip olarak geçiren biriyim, yani hep hastayımdır ama hafif olur, arada ağırlaşıyor ki şu an o durumdayım, işte o zaman fena oluyor.. neyse, ne çok mızmızlandım böyle :) ee napıyorsunuz koloni milleti? sizin doğum gününüz nasıl geçiyor Pınar hanım? :)
-
gecmi$ oLsun cok özcan (:
benim hastaLıgım gecti,sana geLdi demek gRip viRüsü.. cabuk atLatıRsın benimki gibi oLmaz umaRm!
benim dogum günüm ke$kem bugun degiLdi dün oLsaydı .. dün'üm cooook süPperdi ama bugun mühim oLan gün iiRenc ve ötesi! ba$ka bi $ekiLde ifade edemezdim heraLde bu günü =/
aLayına isyaaaan =/