-
oLum duymuyon mu Lan boşuna mı çekiL diyoruz aq çekiL Lan çekiL sefiL yaratık ezip geçecem şimdi :D
Meraba ben Uğur (ibiş)der Özcan Abi sende Uur diyebiLirsin ama (:
-
ops fazLa kaçtı :/ nese nasıL herkez ? kabakcığım sen nasıLsın canım uzun zaman oLdu konusmayaLı :Ç
-
oo Sertaç da gelmiş hehe ya ben de bir bakıyım dedim yaşayan var mı burda diye bu saatte ama tabii kimse kalmamış bu saatte... neyse, ben de gidiyim bari :) he bu arada ibiş sen de ezme milleti, dikkatli gel geri :)
-
müjde müjde!! :) üflengecin gerçek ismini buldum, kaynana diliymiş :) garip bir isimmiş bu da hehe artık huzur içinde ölebilirim :)
-
kaynana diLi mi?!?! puhahaaa..:D süper isimmiş hiç aklıma gelmezdi doğrusu...neyse sen de rahatladığına göre sorun yok özcan..;)
-
benim de hiç aklıma gelmezdi ama öyleymiş işte :) arkadaşa sordum, o söyleedi, ben de google'dan baktım, gerçekten de öyleymiş hehe ilginç :)
-
ben de baya merak ettim aradım ama bulamadım,hep birlikte öğrenmiş olduk..:) yav kimsecikler yok mu??
-
züheeeeeeeeey :D :D d: d:
kaynana diLi hee :D :D iyimi$ =P
üfLengec'te güzeLdi ama :D
-
kimsecikler olarak biz biraz geç kaldık galiba :) geldik ama yani sonunda :)
ben yine de üflengeç demeyi sevdim gerçekten hehe kaynana dili de bir o kadar komikmiş gerçi :) ama işin komiği sanırım benim böyle saçma sapan, eğlence için yapılmış oyuncağın adının normal bir şey olmasını beklemem :) daha başka ne olabilirdi ki yani :)
-
ya arkadaşlar bu arada kamyonların arkasında yazan yazılar var ya... onlardan bir tanesini öğrendim bugün.. size de söyliyim, paylaşmadan duramıycam, çünkü çok komik :) işte şudur; kamyon çeker 10-20 ton, gönlüm çeker Paris Hilton :D