-
hehe tamam o zaman sorun yok :)
benim hala başım ağrıyor ya, yazık bana...
-
evet yazık sana..baş ağrısı kötü yaa..ilaçla da geçmediyse en iyi çözüm uyumak! benim uyuyunca geçiyo ama gündüz gündüz de uyunmuyo işte...
-
evet benimle ilgili bir özelliği söyliyim hemen sana; benim için uykunun saati yoktur, her zaman uykum vardır ama kolay kolay uyuyamam, uyuyunca da kolay kolay kalkamam hehe zaten gece geç yatar (hatta yattığım saate insanlar gece değil sabah diyor, 6-7 falan olabiliyor da hehe) sabah da geç kalkarım (ki insanlar uyandığım saate de sabah demiyorlar, öğle ya da akşam dedikleri oluyor, genelde 2-3 gibi) garip bir düzenim var gibi geldi şimdi bana.. neyse :) ama şu baş ağrısı bir şekilde geçse güzel olur :)
-
ohh vaLLah ne güzeLmi$ senin *gaRip düzenin =)
-
bence de güzel ama insanlar buna düzensizlik diyor.. mesela benim yemek yeme düzenim de ilginçtir. günde bir kere yerim, genelde akşam 7-8-9 civarlarında yerim onu da. sonra odam dışardan bakan insan için dağınıktır ama ben bu şekilde herşeyi kolayca bulurum. dışardan bakan insanlara göre düzensizim ama aslında o görünen düzensizlik benim düzenim. (ne diyorum ben ya hehe)
-
=) çok iyiymiş..kıskandım bak şimdi :) sabahın köründe kalkmak zorunda olan bi insan olarak geç yatmaktan vazgeçemiyorum yine de..
-
bak o bende de var 'düzensiz bi düzen'..:D annem bazen dayanamayıp odama el atıyo(ona göre toplamak bana göre dağatmak) sonra hiç bişey bulamıyorum..:(
-
ben de erken kalkmak zorunda olmadığım zamanlar böyle yapıyorum zaten, bir süredir erken kalkmam gerekmiyor da :) ama yakında yine erken kalkmak zorunda kalıcam, neyse, şimdilik tadını çıkarıyım :)
ve o anne faktörü bende de geçerli, annem ne zaman odamı toplasa hiçbir şey bulamıyorum.. çok uyuz bir şey :)
-
o zaman hemen burdan annelere seslenelim..bütün anneleri tembelliğe davet edelim :D zaten ders de çalışmam lazım şimdik,çalışmaya hatta gidip kitapları almaya bile üşeniyorum..insan bu kadar tembel olur mu ya??
-
anneler bu çağrıya kulak verir umarım :)
kitapları almak zor iş ama ya gerçekten, yani ağırdır da onlar, taşımak lazım falan ohooo ama yine de insanları kötü yola çeken biri olarak görünmemek adına şöyle diyim; çalışmak lazım bir şeyler yapabilmek için :)