-
Neden bir insanın değeri bu ülkede hep öldükten sonra anlaşılıyor.İlla ölmekmi lazım yani.
-
mfö gitaristini ne çabuk unuttu.unutulmayacak kadar yetenekliydi
-
tup bu işler böyle burası türkiye ve insanlar hayattayken gözardı ediliyor ama ölüncede iyi adamdı diye gömülüyor..
-
kesinlikle gidilmesi gereken ve her sene değilde bence her ay anılması gereken bir kişi..nur içinde yatsın...
-
Niye Mojo diye sormayın arkadaşlar artık.
Shaft da düzenlesin gidelim o zaman ...
İlk yıldan beri Mojo ilgileniyor bu konuyla
2 yıl önce toplanan parayla oğluna amerikada eğitim
imkanı sağladılar.
Sonuçta faydalı oluyor::!!
-
albümlerini bile bilmiyoruz. yok shaft ta yapılsın yok şurda diye tartışıyoruz. elimizde binlerce mp3 saklıyoruz ama satılmasın diyoruz.
-aslında piyasada üç albüm war: "ilk ve son..." albümünün iki versiyonu ve "satılık " albümü.ayrıca satılık albümü ilk albümü değil!!!
-yani istanbulda yaşıyorsunuz ve mojo diil kadıköy olsun. ben ankaradan gelmeyi düşünürken hem de.
-çalanın kim olacağının ne önemi war? kendisi çalmadıktan sonra. bence amatör gruplar olsaydı sadece. akın eldes, moğollar??? hala anlayabilmiş değilim. lütfen anlatın bana.
-bütün albümleri elimde ilk albümün iki versiyonu dahil. ama bilgisayarımı açtığımda yavuz çetin'in çalmaya başlaması kaset çalardan daha çok adına layık değil mi?
-hergün şarkılarını ilaç misali düzenli olarak dinlediğimde zaten ibadet gibi sevgimi ve saadetimi sunmuş olmuyor muyum?
-hiç anlatamadı ve hiç anlamadık!!!!!!!
-
Arkadaşlar, Yavuz'un arkadaşları mojo'dadır. Shaft sadece Yavuz'un çaldığı bir bardı. Mojo'da da 5 yıl çalmıştır kendisi.
Yavuz'un albümünü alabilen alsın, sanırım piyasada yok artık, onu yaşatmak istiyorsak müziğini dinleyelim, dinlettirelim.. mp3 ya da cd farketmez, zaten albümü şimdi alsanız bile ona bi faydası olmayacak, prodüktör firma yiyecek verdiğiniz paraları. Mp3 ile daha çok kişiye ulaşabilir herkesin Yavuz'u dinlemesini sağlayabiliriz.
www.yavuzcetin.com adresinden çeşitli bilgilere ulaşabilirsiniz.
elinizde Yavuz'la ilgili bilgiler, resimler, kayıtlar varsa da o web sitesiyle alaka kurup onu internette de yaşatmaya çalışan bir grup hayranına yardımcı olmuş olursunuz.
-
bilet mi satılıyor yoksa o gece gelen herkes girebilecek mi içeriye? 300'den daha fazla kişinin geleceğine eminim çünkü...
-
Yavuz böyle bir gece düzenlenmesini istemezdi...
-
Kimin ne yapmaya çalıştığını bilmiyor ve ölüm tarihinden 1,5 ay sonra anma gecesi düzenlenmesine bir anlam veremiyorum.Aklıma kötü anlamların yerleşmesinden kaçınamıyorum.Kimse kusura bakmasın ama en azından ona yeteri kadar sahip çıkıp,yaşama bağlanmasını sağlayabilirdik.Bu durumda suç hepimizde.Umarım birileri Yavuz'un adına para kazanma sevdasında değildir.İnsanların Mojo'da ki anma gecesine katılmalarında,bana mantıklı söylenebilecek bir kaç cümleniz var mı?