-
çok iyi bi şancı olduğumu iddia ediyorum.10 yıldır şan eğitimi alıyorum.girsemmi acaba???? :))) birde grubumuz yoksa nolcaaak???
-
Tarz önemli mi,değil mi?Mesela brütal vokal kabul edilebilir mi?Sonra,birinci olmak için aralarda nağme yapılabilir mi?Yumurta içmek fayda eder mi?Bi de "Gitarım ve Ben" tarzında katılabilinir mi?Bilmek isterdim...
-
Bayanlar baylar,İstanbulda bir adam var ki,böylesini hiç görmediniz!!!!Hiçbirinizin görmediği ve tanımadığı bir adam!!Yarışmayı açık farkla kazanacak ve Istanbul rock piyasasına Bomba gibi düşecek bir Vokal!!!
Bekleyin ve görün!!!
-
yaaa!!!! ama bn de katılmak istiodummm.... =( neden insan başvuru tarihini kaçırır ki!!!! valla olan size oldu çook iyi bi sesi kaçırdınızzzz :P
-
yarışmanın ilk ayağı gün itibariyle yapıldı.
istatiksel bilgileri aktarıyorum.
-16:30 civarı başlayıp 20ye doğru (net anımsamıyorum) bitti.
-eleme jürisi, başta joker store şan hocası irem derlen olmak üzere, emrah sarıtunalılar (joker store her bişeyi, bas ve armoni hocası), ulaş kurugüllü (joker store keman hocası), ayhan a. (joker store piyano hocası)'dan oluşmaktaydı...
-jüri, 2 adet ara verdi bu süre boyunca.
-jüri eleme süresince 1 adet ülker çikolata, 1 adet burçak bisküvi, 1 adet biskrem bisküvi, 2 kutu cola, 3 adet pop kek, 4 adet sade poğaça tüketti.
-30 kişinin üzerinde kişi başvurdu, çoğunluk erkekti.
-başvuranların 10a yakın kişisi jüri karşısına çıkmadan vazgeçti.
-adayların büyük bir çoğunluğu tek ses duyuşta %80 başarılı oldu.
-adayların yaklaşık olarak %15'i hatasız biçimde iki ses duyuşta başarılı oldu, üç ses duyuşta başarılı olanların oranı iki sesin oranına yakındı.
-adayların büyük bir çoğunluğu stüdyoda bulunan ve son anda elemeye eklenmesi akla gelen mütekait bir akustik gitar ile kendine eşlik etti.
-jüri elemeye gelen herkesi büyük bir dikkat ve objektif bakış açısıyla dinledi, heyecanlı olanlar ve daha önce hiç böyle bir teste (duyuş testi) tabi olmamış olanlar da vardı.
-jüri içerisinde eleme esnasında yapılan en kötü espri ayhandan geldi: "e oda perdesiz keman çalabiliyormuş..."
en iyi espri ise hatırlanamamakta... (mütevazilik)
"jeanluc haber ajansı" istanbul taksim...
-
Merhaba arkadaşlar ben jokerin düzenlemiş olduğu vokal yarışmasının 1. etabını kazandım.2. etap ise performans.Performansda ise metropolis ve pull me under'ı söylicem bana timecrash eşlik edicek dinlemek isteyen bütün dt cileri beklerim.
yer:jokerin karşısında old city'de olcak. Zaman :13 mart pazar saat:17:00 da başlıcak...
-
sonucu merak ediyorum kim kazanmış .... tahmin edebiliyorum ama cwp acıklancak mı sitede....
-
kaçırdığıma inanamıyorum yaaaa