Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Demo :: The Rain - İnanmıyorum Savaş Sana

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Demo :: The Rain - İnanmıyorum Savaş Sana
  • foreverrock77 • 8 Mart 2005 00:00 • #601217
    Paylaşımda özgürlük düşünceniz hoşuma gitti. ODTÜ'de öğrenciyken stadyumda bir konserinizi izlemiştim. Sahne performansınız gerçekten çok iyiydi. Demoda "İnanmıyorum Savaş Sana" ve "Yapayalnızı" çok tuttum. Özellikle şarkıların alt yapısı için emek harcandığı belli. Demoyu nerede kaydettiniz?
  • MiKRoPP • 8 Mart 2005 00:00 • #601218
    Altyapılar da bestenin ilk doğuşu kadar sancılı bir süreçte oluşuyor. Çok emek verildi, doğru. Umarız dinleyen herkesi biraz da olsa içine çekebilecek bir kayıt yapabildik. Bu altyapıların hayata geçirilmesi ve kayıt süreci' nde verdiği sonsuz destekten ötürü sevgili Volkan' a (Detay Müzik) da buradan teşekkürlerimizi iletelim tekrar... Kayıtlarda Bas Gitar' ları Koray Ergünay, Klavyeleri de Ozan Dündar çaldı. Tıpkı eski bir The Rain üyesiymiş gibiydiler. Teşekkür muhabbeti açılmışken hem onlara hem de Yalnızlık Parkı' nin bütün gitarlarını çalan sevgili Tayfun (namı-diğer Papyon) abimize, eski Rain' cilere verdikleri sonsuz destekten ötürü tekrar teşekkürler... Grupla ilgili bilgi almak isteyen herkesi therain.100free.com adresindeki web sitemize de bekliyoruz... Bize ulaşmak için sitemizden mail atmanız yeterli.
  • sdqantaris • 13 Mart 2005 00:00 • #601219
    Ya memleketimi çok seviyorum. Ne varsa Ankara'da var demek istiyorum lüzumsuz bir pozitif mikro milliyetçilikle. Şakası bir yana Ankara'dan böyle bir grup çıktığı için (bilmiyordum bu kadar eski olmasına rağmen) mutluyum. Profesyonelliğe yönelmiş müzik, eleştrim yok. Elbette zaman içerisinde de çok daha iyi olacaklar belli. Geleceğe umutla baktım biraz daha son dinlediğim bir kaç grupla. İyi çalışmalar.

Saygı, sevgi.

Onur
  • MiKRoPP • 15 Mart 2005 00:00 • #601220
    Yorumun için çok teşekkürler Onur. Aslında profesyonelliğe yönelmek konusunda çok istekli olamıyoruz. Çünkü işin o kısmı (albüm, vs.) gerçekten çok ayrı bir vakit ve özveri istiyor. Ayrıca bir sürü de taviz... Profesyonellik konusunu sadece doğru ve iyi bir teklif alırsak düşüneceğiz diye bir karar aldık aslında. Yani olursa ne ala, olmazsa can sağlığı...
  • MiKRoPP • 5 Nisan 2005 00:00 • #601221
    Web Sitemizi yeniledik. Şarkılarımızı dinlemek ve bizim için de nostalji olan fotoğraflarımıza ulaşmak için herkesi; http://therain.100free.com adresine bekliyoruz.
  • zYnPp • 13 Nisan 2005 00:00 • #601222
    aa ne guzelmiş yaa..biraz geç yakaLadm ama:)cok sevdim yaw
  • MiKRoPP • 4 Mayıs 2005 00:00 • #601223
    teşekkürler... aslında beklediğimizden çok daha az yorum veya tepki geliyor. reklamı iyi yapamıyoruz galiba :) ama arada sırada bile gelse yorumların hep pozitif oması sevindirici. daha çok yorum bekliyoruz arkadaşlar. önemli bizim için...
  • tearful days • 16 Aralık 2005 00:00 • #601224
    abi güzel ya üretken bir grup inşallah kendi doğrularınızla çalışabileceğiniz bir şirket bulusunuz... hepimizin ihtiyacı var öyle bir şirkete:)