-
bence gayet kötü şarkılar...hem çalgı hem söz bakımından...
neyse ne diyelim yolunuz açık olsun gençler...
-
az önce şarkılarınızın hepsini indirmeyi tamamladım. bu sırada hepsi aynıyı dinledim ve çok beğendim. şimdi de geçmiş'i dinliyorum, daha farklı ve sert, ama o da çok güzel olmuş.
hepinizin ellerine sağlık, çok da profesyonel bi çalışma olmuş.
devamını bekleriz...
-
çok güzel başarılarınız devamını dilerim umarım diğerki projelerinizde dinamiğiniz daha iyi olur ...
-
Sound olarak kötü ayrıca kayıtta kötü.İyi bir tonmaster bulun bence.Ama yılmak yok!!
-
Fena değil...
Arkadaşlar KAyıtlar kötü ama dinlenebilecek bi şarkı..
Çok sert eleştiriler yapmayalımm...
-
vasat..daha iyisi olabilir..gitar tonları vs.vs..yinede tebrikler cesaretinizden ötürü...
-
İnsanların şevkini kırmamak için belli bir seviyenin üzerinde yorumlar yapılmalı.
Takdir edilmek ve şevkle dolmak isteyen insanlar da bir yapıtı paylaşmak istedikleri zaman, yapıtın müzikal kalitesinin ve dinlenebilirliğinin belli bir seviyenin üzerinde olup olmadığına iyi karar vermeli.
Daha iyi olması dileğiyle, aynen devam.
Saygı, sevgi.
Onur ERBAŞ
-
büyük bi kesimce beğenilmedi şarkılar...
bunların içinde ben de varım...
şevkle dolmak isteyen insanın ilk önce ortaya güzel bişeyler koyup sonra takdir beklemesi gerekir...ortada bişi olamayınca takdir de gelmez tabii ki...
şevk kırmaya da gerek yok aslında ...
gayretiniz çabanız için teşekkürler beyler...
yolnuz açık olsun uzak iz grubu...
-
kimse kimseyi kandırmasın..
-
hımmm özgün değil yani ortamlarda ki 1234123423 tane gurubun yaptığıyla aynı , bunu iyi yapabilmişmiyiz ? diye sorarsanız evet yapabilmişsiniz. illa eleştiri isterseniz.
Vokal şan dersi alsa falan . iniş çıkışlarda sesini bilip öyle iniş çıkışlara girse.
gitarist hatasız gibi ama tonlar da sorun var(akord sorunu bile var)
gerisi normal.
Kolay gelsin.
(MOR ve ÖTESİ olmaya çalışmışsınız gibi geldi bana ???? )