-
Sözüm meclisten dışarı(!), okurken çok güldüm de beliritiyim dedim. Bazı insanlar varlıklarını ispat etmek için ne kadar lüzumsuz çabalıyorlar. Onu dedüydüm de bunu dimek istedüydüm de bıdı bıdı...
Varlığınızı ve değerli zamanınızı daha faydalı şeyler için kullanmnız dileğiyle.
Onur
-
esas ben buna güldüm saçmalamayalım lütfen kim kime neyi ispat etmek istesin...
bu kadar saçma bi düşünce olamaz...
biz düşüncelerimizi paylaşıyoruz daha önceki mesajlarda arkadaşlar benim demek istediklerimi tam olarak anlamadılar onun için hazır burda dile getirilmişken dah aörnekleyici olması açısından öyle dedim...
lütfen muhabbetlere haeriniz olamadan ortadan dalıp böyle saçmalıklarla forumu kirletmeyiniz...
hele bi de söz meclisten dışarı die çocukça bi laf hiç kullanmayınız...
Önder
-
Sana cevabımı özelden verdim, meydan kabadayılığı yapma. Adın bile geçmemişti, kimin neyi kirlettiği başkalarının takdiridir.
Onur
-
ortamı kavga ortamına çevirip kendine pay çıkarma yaptığınla övünme sevdasındasın da burada kimse seni kazımaz buradakiler belli bi düzetyin üstünde olan insanlardır....
yırtık dondan çıkar gibi muhabbete atlayan sensin... bi de üstüne üstlük kabadayılık yapan da sensin... (özelden)
hadi şimdi eyw...
-
Bebe sus. Hala devam ediyor adam buradan. Ne oldu takdir mi bekliyorsun milletten?
Herkesten özür dilerim oluşan bu durumdan dolayı kendi adıma. Bundan başka bir şey yazmıycam yazılsa da üstüne.
Saygı, sevgi.
Onur
-
adam özelden neler yazar burdan saygı sevgi yazar...
adamın biraz yüzü kızarır buraya saygı sevgi yazarken..
gören de ne sevgi dolu ne saygılı, sevgi kelebeği sanar seni...
-
ehehe. boshver öyle herifleri. =)) sen takma kafana, terbiyesizliğine ver. Aklı sıra " ayyy, ak gördün mü? terbiyeli chocuk" imajı chizmek veya chizmeye chalıshmak istemish =))
xeroquark.. sen grubun nesisin bilmiyorum ama bisheyler söyliyeyim.. Yıkıcı eleştirici diye birşey yoktur. Olumlu veya olumsuz eleştiriler vardır ki bunların hepsi sanatçının anlayış kabiliyetiyle yapıcı birer güç haline gelir.
Mesela ben " Bu mu alternatif" diye bir eleştiri getirdim. Senin bu noktadaki düşüncen " La, sen ne anlarsın. Budur bizim müziğimiz" değil " kitle beğenmedi, demek ki bir yol bulup, beklentilere cevap vemeliyiz" olmalıdır.
Kendi grubunu Mor ve Ötesiyle örneklendirmek gibi bir hata yapmışsın. Hele hele bugünlere gelish yollarını göstererek. O heriflerin neler chekerek geldiğini, nasıl geldiğini bilmeden sadece ilk ve sonları karshılashtırmak hatadır bana göre. Yapma bi daha cancaazım =Pp Ayrıca o adamlar hayatımda gördüğüm en kabız müzisyenlerdendir. Yaz Yaz ı coverlayıp para kazanınca tabir-i caizse yollarını buldular. Yani piyasa beklentilerine cevap verdiler. ( Buda Türkiye müzik sektörünün kimlerin elinde olduğunu anlatıyor. YazYaz albümü chıktığında birchok gerizekalının AYY MOR VE ÖTESİ DİYE BİR GRUP CHIKMISSSHHH" diye gezindiğini bilirim. Aynısı Duman ın bashınada gelmishti. )
Ben sizin bu eleştirilerden dersler chıkarıp doğru kararlara varacağınıza inanıyorum. Demoyu piyasaya sürmekler bence bir hata yaptınız. Bu albüm adınızın üstünde bir önyargı olushturabilir ve halktan yani o hedef kitleden chok daha sert tepkiler alabilirsiniz. Bir müzisyenin tashıdığı ruhu zedeliyebilir. Ama bu hatayıda tashıdığınız o amatör müzisyen ruhuna bağlıyorum. İnandığınız yolda yürüyün bre =)
-
Herkese selam arkadaşlar. Ben uzak grubunun davulcusu Volkan.
Uzak grubu çok uzun zaman önce değil bundan sadece 5-6 ay önce kurulmuş bi gruptur. İlk kuruluştaki amaçsa gitaristle derslerden sıkıldığımız zamanlar okulun stüdyosuna gidip çalıp eğlenmek stress atmaktı. daha sonra gitaristimizin bir arkadaşı bizle gelip arada bass çalmaya başladı ki o da aslında ritm gitaristti ( tamam çok iyi kıvırdı bass ı o ayrı :P lolo ya saygılar :P )
solo gitaristimiz ise demodan sadece ve sadece 1 hafta önce gruba girdi.
vokalleri yapan arkadaş daha önceki vokalimizin ayrılmasıyla birlikte tamam ben vokalleri de yaparım şeklinde bi cengaverlik ve cesaret örneği göstermiştir o ayrıı :P helal olsundur ona bi de vokalist aratmamıştır bize.
ben ise 6 senedir falan çalıyo olmama rağmen.. eski kız arkadaşımın yasaklamasıyla (evet eziğim ben meraba) 1.5 seneye yakın davul çalmamıştım.
herkes yani aslında bu grupla birlikte beraber çalmayı ve müziği sevdiğini ve özlediğini farketti..
xeroquark arkadaşımızın yazdıı şarkıları stüdyoda çalmaya çalışıp eğlenirken aa biz bunları kaydedelim yarın öbür gün işe girince elimzde hatırası olur fikriyle 1 demo hazırladık. ve bundan sonra da eminim daha da iilerini yaparız...
ben bu kadar uzun niye yazdım bilemedim herşey aniden oldu sevgiler.
-
Ufak bir düzeltme yapayım, grubun son halini almasıyla beraber çalma süremiz grupça 5-6 ay kadar. 1 yıl öncesinde öyle takılıyorduk diyebilriiz. Son 6 ayda bestelere yogunlaştık..
-
hehe. Bizim hikayemiz de sizinki gibi...
Ben de haftaya buraya gelip demomuzu yayınladığımızda aynı tepkileri alacağımı biliyorum ama amacım tabii ki sizin gibi müzisyen arkadaşları olması gerektiği yola sokmak ve Türk müzik piyasasının zenginleşmesini sağlamak. Denildiği gibi asla "yıkıcı" bir eleştiri sözkonusu olamaz.
Sonuçta haftaya ben de buraya yüzüm kızarmış şekilde gelicem ve insanlar "bu ne yaaaa, siz gidin kumla oynayın" diyecekler.. bunu biliyorum. Ama yine de dediğiniz gibi insanın elinde bir çocuğunun olması çok güzel. Ben de bunun için çabalıyorum zaten.
Yaptıklarımızı kimsenin beğenmesi umurumuzda değil. Biz sevdiğimiz şeyi yapıyoruz çünkü.