-
baz seni çok özledim!...... ama 9-10 hazirana final koyanlar utansın!? sözüm odtü rektörlüğüne!!!!!!!!!!!!!!
-
evet herkeste final problemi var..benim ertesi gün 2 tane finalim olmasına rağmen gidicem..hatta gene hava alanına gidip karşılıyacam hz. bach ı :))
-
ankara da adama çok ayıp oldu tabi g.t kadar barda -valla 5 ay geçti haila sesi kulaklarımda_ ama keşke yine gelse ,ya da bir gün sonra gelse ne olurduuuuu?!
-
geri sayim devam ediyoooo, az kaldiiiiii:)
-
she o zaman sana piece of me nin moskova konseri videosunu tavsiye ederim...hz. bach misyoner takılıyo sahnenin ortasında :)
-
yorum yok...
-
ilk konser sahiden harikaydı. bu seferde merlyn grubu olarak orada rocknroll dicez :) bu arada konserdeki playlistin alttaki gibi olacagından eminmiyiz?? geçen konserdekinden baya farklı çünkü. [yine quicksand jesus yok :( ] neyse her türlü muhteşem olacak!!!
-
iste budur gidiyorum..long live in rock n roll..
-
playlist büyük bi ihtimalle böyle olucak..quicksand jesus olmayabilir gene onun yerine get the fuck out olabilir..wasted time ıda forumda baz ın "çalabilirim gaza geldim" demesiyle listeye ekledim..ama Baz ın sesi artık bu iki şarkıya yetmiyor galiba..yani 20-25 saniyelik öküz gibi çığlıklar inişler çıkışlar günde 2 şişe jack daniels için birinin 20 yıl aradan sonra yapabileceği bir olay değil :) günde 2 bardak su içen benim diyen vokaller bile söyliyemiyor o şarkıyı Baz ın söyliyememesini normal karşılıyorum
-
saatler kaldi....aralik'tan sonra bu 2. olacak..simdiden sabirsizlaniyorum...