-
Megadeth ve Slayer .En sevdigim gruplar ard arda geliyor.Alisik degiliz kardesim bole olaylara:)))) Kopla durumu olmaz isallah. Burdan yetkililere sesleniyorum, Iced Earth ü de istiyoruzzz.
-
tek günlük biletler satışa çıkarsa gerçekten Megadethi daha fazla kişi dinler. çünkü megadeth hariç bir grup o kitleye hitap edecek düzeyde değil.
-
Zarf gönderildikten sonra mail atılcak diyorsunuz ? mail de ne yazıcak zarftakilerin aynısınımı ?
bu arada Glen Drover ın Marty ve Chris sololarını nasıl attığını merak ediyorum ...
-
Dave için gelicez,diğerleri üstüne alınmasın..hele mor ve ötesi duman falan sakın!!! kınıyorum hatta..Dave sakın bunların çıktığı sahneye çıkma..olmadı biz sana sahne yaparız..bende burdan yetkililere sesleniyorum marty yide megadeth e döndürün ben cebimden tamtamına 170ytl vermeye hazırım..herkezden bağışları bekliyoruz...
-
umarim gecen seneki gibi öss gununde yapılmazz!! cnku bn bu sene öss ye gircem öss gunu yapılırsa gelemem valla
-
Kardeşim tüm gruplar tamam da ne o öyle Mor Ve Ötesi , Kurban murban...İnsanın gideceği varsa bile gitmek istemiyor....
-
Günlük bilet satışı olmalı yaw...
-
bu organizasyon süper ya hayir daha kesinleşenler bunlar daha bir çok grup gelir ve hepsi birbirinden güzel bu senede orda olucam keşke tüm festivaller böyle güzel olsa;-)
-
Aman tanrım neler oluyor?!megadeth,slayer,dream theatre, overkill,anathema,kraftwerk..böyle efsanevi grupların türkiyeye gelmesi artık extrem bi olay olmaktan çıktı harika yaa daha ne isteriz sürekli gelsinler abi.. gelişmeler çok güzel ama keşke megadeth apayrı bi organizasyonla gelseydi yazık olacak karizmalarına...
-
umarım insanların elinde patlamaz yine biletler.muse gelememişti ve insancıklar kalakalmıştı..
erken biletler için güzel,büyük isimler.
ama grupların resmi sitelerindeki konser tarihlerine bakılmalı yine de