-
İnşallah günlük bilet olur.Çünkü paramı Mor ve Ötesi ve Kurban a yatırmak istemiyorum...
-
Harbi zakk wylde da geliyor. İnşallah bi aksilik olmaz
-
ama megadeth ten baska grup yok kı...olsun orda olcam
-
orda olmak farz olmuş!
-
Yapacakları organizasyona tüküreyim.
İnsanda ahlak olur biraz, para için yapmadıkları şebeklik, yemedikleri halt kalmadı üç kağıtçıların.
Mustaine ne b*k olduklarını bilseydi bu alt grupların emin olun gelmezdi, bir taraflarını yollardı zarfla...
Ne de olsa gördüm üstadı, adımı bile sordu babaların babası :D
Kankidir o benim, ismimi anacak konserde göreceksiniz :D
Allah belanızı versin emi..
-
Bu organizasyonun kolpa çıkacağını sanmıyorum. Gerçi grupların sitelerinde hala bu olay ama... Önce Zakk Wylde izleyeceğiz(tanımayanlar için: Rock Star filmini edinin. Oradaki soloları atan adama bakın. Black Label Society pek dinlemem ama filmdeki hayali grup Steel Dragon'un şarkılarında yıldızlaşmış adam. İndirmeniz gereken şarkılar: Steel Dragon - Stand Up, We All Die Young, Livin The Life, Wasted Generation, Blood Pollution), sonra Megadeth... Megadeth'in son albümü full çalacağını düşünüyorum, iyi de olur, kulağımızın pası silinir... MVÖ'den gına geldi artık, bir de değişik birşey çalsalar bari, sanki playback yapıyor gibiler, onlar çalarken arkada oturup elma yemeyi düşünüyorum, ama Kurban iyi olmuş gerçekten... Sanırım Manga ve Direc-T'i de çıkaracaklar buraya. İyi de olur. Bu yaz iyi para harcayacağız ya. Benim setup da güme gitti. Tuh.
-
anathema gerçekten süper olur gelmek istiyorum adamların canlı performansını izlemek nasip olmadım daha...
-
rockistanbul gibi bir festival kolpa çıkmaz da,
kolpa grubu besteleriyle festival de çıksın isteriz.. :))
-
ya harbi mütiş meadeth falan sağlam geçecek
-
özellikle Garbage ve Megadeth çok iyi olmuş. Da böyle bir organizasyona mor ve ötesi duman ve benzeri gruplar pek yakışmamış.Daha kaliteli adamlar çıkabilirdi.