Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Megadeth & Garbage & Kraftwerk @ Rock İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Megadeth & Garbage & Kraftwerk @ Rock İstanbul
  • cancer-x • 5 Mayıs 2005 00:00 • #602679
    Bu ne ya ne işi var mor otesinin bilmem kimin...tatlı üstüne eşki yemek gibi bişi olacak anlaşılan....Siz kim Rock İstanbul kim off offf....
    Megadeth
    Garbage
    Kraftwerk
    Black Label Society
    bunlar yeter de artar gersi çerez bile olmaz...
  • m_use • 5 Mayıs 2005 00:00 • #602680
    evet iced earth de gelsin tam olsun hadi konsere zuzu uyuz hadi slayer da yaa manyak olcak:)
  • baranthalas • 5 Mayıs 2005 00:00 • #602681
    ya bu mor ve ötesi ve türevleri çıkmasa keşke..ne alaka rock rockistanbul la anlamıyorum :D
  • Layne_Staley • 7 Mayıs 2005 00:00 • #602682
    ben hala garbage ile bir alaka kuramıyorum ama neyse...
    neden black label society daha geri planda kalıyor anlamıyorum...
  • baranthalas • 7 Mayıs 2005 00:00 • #602683
    niye garbage birinci sırada çözemedim..kaç tane garbage fanı vardır ki türkiye de..olsa olsa shirley manson a fantazi kuranlar vardır :) ben olsam eşek kadar Megadeth yazardım yanına BLS yazardım onun altına kraftwerk ve garbage yazardım..aah ah bi mezun olayım şu üni. den bunların hepsini ben yapıcam :))
  • -_FiniscH_- • 8 Mayıs 2005 00:00 • #602684
    ben sanmıyorum tek günlük biletleri satışa sunacaklarına. çünkü toplasan 20 tane grup var, onları da 4 güne sığdıracaklar, ve biliyorlar ki bu grupların %99'u boş...bu yüzden tek günlük biletler satışa çıkarsa bomboş olur ortam,yemez yani...o yüzden herkese kombine bilet satacaklar.üzgünüm ama böyle...
    ayrıca; türkiye'mizde her 100 gençten 95'inin pop dinlemesine rağmen, birçok başarılı rock grubu var. direc-t, gripin, duman, manga, pentagram, ogün sanlısoy, comma(gerçi şimdi dağıldı), metaroth, diken... daha sürüyle var, bunların hepsi olmasa da çoğu orijinal ve iyi müzik yapıyor, niye acaba konser performansları albümlerinden farksız olan mor ve ötesi çıkıyor bu festivale? zakk wylde cidden döver kuliste kuş desenli gömlekli harun tekin'i. biraz zeka lütfen... lan kendilerine "organizatör" diyen adamların yerinde bizim garaj'dan 10 tane adam olsa türkiye gençliği dua eder bize be! ama onlar getirsinler bakalım mor ve ötesi'ni...
  • -_FiniscH_- • 8 Mayıs 2005 00:00 • #602685
    edit: direc-t de çıkıyor bu arada, yanlış yazmışım...
  • ragnarok666 • 8 Mayıs 2005 00:00 • #602686
    forumlarına göre daha 25mi 35 mi ne grup çıkcakmış...hadi bakalım...
  • Boda • 13 Mayıs 2005 00:00 • #602687
    ya ben Blink182 gelsin diyip duruyordum! onlar da dağıldı..:( neyse artık Garbage'la da idare etcez:) aslında Avril gelse amma komik olur:) herkes pet şişe filan fırlatır. ama yazık kısa. biz MVÖ'sine de pet şişe fırlatarak sitres atarız:) ve bence Kurban iyi olmuş...
  • restofmelike • 23 Mayıs 2005 00:00 • #602688
    black lebel society ve megadeth süper olcak...kız oranı erkeklere göre daha azmışrockistanbul forumunda arkadaşlar güsel fantesi paylaşıyolar kamp yapmasak mı??