-
geçen sene horizon çıkmıştı kaçırdık bu sene tekrar çıkarsa izlemeye gideriz zakk baba için bu konsere gitmek gerekir herkese horizonu tavsiye ederim
-
buarada demo kendi şarkımız mı cover mi farkediyomu????
-
cover olacağını sanmıyorum..demo kendi şarkınızdır...Bunun yazılmsı lazımde gerçekten..Bekçiye bi sorun belki biliyordur..ya da turkrock.com a falan bakın.belki vardır bilgi
-
En uygunu Rock İstanbul ekibine sormak olacaktır.
Bu arada haberde bir güncelleme yaptım. Bilet fiyatları belli olmuş ilginize...
-
iron maiden la temastaymış rockistanbul organizatörleri..1 temmuz için tarih vermişler ama olmaz demiş rockistanbul 23 ü için kasıyorlarmış
-
mor ve ötesi mi ? İnsanları bıktırmak için ellerden ne geliyorsa yapılıyor. devaaam
-
Megadeth ve Zakk Wylde ! Rock festivali kavramimizda gelisme görüyorum! :)
-
bu kadar grup kesinlikle yetmez!!!üstelik 4gün yapılıcaksa!!!!
türklerden kimse yok diye sayıyorum zaten...bi megadethle bi zakk wylde'la (gerçi bana zakk tek başına yeter de 4gün deniyosa kasar!)festivalden para kazanmayı düşünmüyolardır umarım...
iron maiden 23.de gelse muhteşem olur 21.de yunanistandalar zaten yakın...
-
festivaller harikada ucuz çadır satan bi yer biliyomusunuz??
-
zakk wylde muhtemelen mor ve ötesini döver kuliste..jan janlı ipek gömlekli tikky gözlükle müzikalite açısından sıfır olan bi grupla aynı festivalde yer almak cidden komik..bi de galiba mor ve ötesinin ismi BLS den önce yazıyo afişte..emin değilim ama garbage ı megadeth ten önce yazmak nasıl bir zeka ürünü ondan eminim..sümüklü böcekler bile yapmaz böyle bi dangalaklık..
zakk wylde ve dave mustaine...şu alternatif tikkyler gerçek karizma gerçek müzisyen görsünler