Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Poker

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Poker
  • MG • 14 Nisan 2005 00:00 • #603430
    Palavra şarkısını bir türlü indiremiyoruz. Problem siteden mi, bizden mi olabilir?
  • Blackmagic • 14 Nisan 2005 00:00 • #603431
    Palavranın link te problem var adres çubuğuna bakarsanız görürsünüz...www.purevolume.com/poker den de parçaları indirebilirsiniz..
  • MG • 14 Nisan 2005 00:00 • #603432
    Şimdi çalışıyor
  • Danimarkali • 14 Nisan 2005 00:00 • #603433
    poker videosunu
    menejerim.com
    adresinden seyredebilirsiniz...
    anasayfada...
    iyi eğlenceler
  • Darkened • 14 Nisan 2005 00:00 • #603434
    şarkılar benim dinlediğim tarzda olmamakla beraber hoşuma gitti melodileriniz güzel...

benim gözüme çarpan en büyük eksiklik şarkılarda soloya yer verilmemesi solosuz şarkı olmamalı mantığıyla müzik yapan bir adam olduğum için benim dikkatimi çeken nokta bu oldu ilk olaraktan...nazlı çiçekte bişiler var ama tam solo mu denir ne denir tam kestiremedim ...

bateristinizin tarzını sevdim çok monoton olabilecek şarkıları çok keyifli bir hale getirmiş...bilekler iyi çalışıyor adamın ... :)))

sözleriniz gayet başarılı bence sölemedim kimseye komşuya teyzeye... :)))) bayağı bir hoşuma gitti...

yolunuzda başarılar arkadaşlar...
  • goodtrip • 15 Nisan 2005 00:00 • #603435
    Vokaliniz biraz daha orijinal olsa iyi olurdu. Duman özentiliği yayıldı herkese. Sanki Duman'ın vokali örnek alınabilecek kadar iyi gırtlak kullanıyormuş gibi. Şarkılarınız normal söylense daha orijinal olabilirdi...
  • magif • 15 Nisan 2005 00:00 • #603436
    bilmiyorum benim bilgim bu kişileri eleştirmeye yetmez(mizikle alakalı bilgim) ama vokalin sesi o kadar iyi degil sanki alalade bir şarkı söyler gibi yani çagu insanın (tabi sesi olmayan insan) sölüyebilecegi tarzda ben demiyorum ben daha iyi söylerim ama bende çok rahat söylerim bu şarkıyı aralarda sesle alakalı atraksiyonlar olsa bence birazdaha orjinal olabilirdi.Duman olayına bende katılıyorum onun gibi söylemeye çalışmış ama sesi yetmemiş.bence kendi gibi söylese çaok daha iyi olurdu neyse çok uzattım yolunuz açık olsun:D
  • MG • 15 Nisan 2005 00:00 • #603437
    Bu yıl dinlediğim en iyi demolar
    1) Zıkkım - Sus (şarkı çok hoşuma gitti)
    2) Mat - Götür Beni / Herkes Biliyor
    3) The Rain - Evim Gökyüzü
    4) Poker - Hikayesiz (vokal eleştirisine katılıyorum)

(Poker'e / Eğer Mat'ın ve Zıkkım'ın demolarını dinlerseniz, sizin "Sound"unuzda eksik olan şeyin ne olduğunu anlayacaksınız, diye düşünüyorum. Bence müzik altyapısını biraz daha beslemek lazım. Farklı kayıtlar deneyin, farklı melodiler ekleyin altyapıya. Tarz meselesi diyorsanız karışmam tabi :)

(Darkened'e / Sizin demoları da tekrar dinledim. Müziğini eleştirmeyeceğim, sadece ingilizce şarkı söylemek için daha güzel bir telaffuza sahip olman lazım diye düşünüyorum. Beni yanlış anlama sakın, daha iyi olmalı, herkes seni Amerikalı/İngiliz sanmalı. O zaman daha etkili olur bence.)
  • Darkened • 15 Nisan 2005 00:00 • #603438
    daha güzel bir telaffuza sahip ıolmak konusuna ben de katılıyorum zaten bu demoları aldığımız vokali şutladık gruptan yeni vokalimizle karşınızdayız şu anda yeni bestelerimizi beğeninize sunacağız en kısa zamanda ..

son düzenlemeleri ile uğraşıypruz şu anda ...

olay sadece telaffuz sa ona bişey demicem çünkü vokali salladık gruptan...(yeni vokali duyduğunda bir sorun kalmayacağını düşüüyorum...) + (ben merkezli söylemişsin de ben bu grubun bateristiyim, sözlerde yani telaffuz da herhangi bir katkım yok...)

şarkıları beğenmişsindir umarım...
  • Same inthe end • 16 Nisan 2005 00:00 • #603439
    arkadaslar guzel yapmıssınız ama bıraz fazla uzun olmus sarkılar monotonluga giriyor bazen
    "hikayesiz"deki 3. dakkalardaki enstrumantal yer cok guzel olmus soz nakarat kısımlarını falan kısaltsanız biraz daha iyi olur gibi geldi bana..
    basarılar