Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: Poker

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: Poker
  • Lost_Soul • 29 Nisan 2005 00:00 • #603462
    POKER Roxy Müzik Günleri'nde finale kalmış.. Tebrikler..
  • SHiNoDa • 29 Nisan 2005 00:00 • #603463
    POKER i tebrik ediyoruz.Başarılarınızın devamını dilerim...
  • Pastorius • 30 Nisan 2005 00:00 • #603464
    sağolun...roxy sadece bir başlangıç.....ehem ehem ..nası gaza gelmişim amma :))
  • SHiNoDa • 4 Mayıs 2005 00:00 • #603465
    evet şımarık basörünüzü bi an önce gruptan atın pis basör nolcak :)))
  • AndyRourke • 2 Haziran 2005 00:00 • #603466
    Nazli ciceki dinledim. 70lerin rock fusion sounduyla basliyo sanki .Cok hos hakkaten.biraz "kraan" gibi.o dönemin alman gruplarindaki gitar tonu var.sonra birden parca athenayla mor ve ötesi arasi gibi bisey oluyo.vokal bence gokhana benziyo dumandan cok.parca bayagi ilginc olmus hic siradan durmuyo.En büyük problem partisyon problemi.parcada groove yok..Ama herhalde kayittandir.Sözler kötü.Sözler o kadar da önemli degil ama bu sözlere göre parca cok uzun.ya daha az söz olsun (loop hesabi atmosfer yaratsin diye)ya da parca kisalsin dedim dinleyici olarak nacizane.Son olarak pek "funk" bi durum göremedim ben.heralde diger parcalarda.yine de ilginc olmus.Tebrikler .insallah basarili olursunuz.
  • deadstar • 5 Eylül 2005 00:00 • #603467
    doymustum roxy'de birinci olduklarini ama benim icin asil dönüm noktasi barisarock'taki konser oldu. sadece ilk gün gittigim festivalde beni en cok etkileyen iki gruptan biri oldu gevende ile birlikte.. geleceginizde simdiki mor ve ötesi gibi grup görüyorum.. piyasa olmazsiniz insalla. ayrica demolardaki vokal evet kötü bence de ama canli performans cok daha iyiydi. bateri calan ve geri vokal yapan arkadasi ayrica tebrik ediyorum.. adamin kafasi baska vücudu baska yerde ama ikisi de gayet iyiydi bence.. tebrikler basarilar saygilar...
  • anarshist • 8 Eylül 2005 00:00 • #603468
    ben böyle bi grubun varlığını barışarockta öğrendim ve gerçekten eminim ki bir çok "profesyonel" gruptan çok daha iyiler, performansları ve şarkıları süper :) amatör diye nitelendirilmeye çalışılan (???) safta en çok poker ve gevendeyi beğendim bende...
    umutla kalın:)
    yolunuz açık olsun
  • fenaliks • 18 Kasım 2005 00:00 • #603469
    valla arkadaşlar poker grubunun demosunu ilk dinlediğim zaman grubun tarzı çok soft demiştim ve barışarockta canlı dinleyince şok oldum demekki kayıt saundundan kaynaklanıyomuş daha sağlam bi saundta kayıt yaparlarsa o güzel şarkıların tadı süper olur canlı performanslarını çok beğendim ve abartmıyorum barışa rock ta izlediğim en iyi gruptu ünlülerden bile iyiydi bana göre atmıyorum çünkü bende müzisyenim dinleyici değil başarılarının devamını diliyorum pokere saygılar...
  • psikopatico • 27 Aralık 2005 00:00 • #603470
    son yorum üzerinden çok zaman geçmiş ama ynede pokere laaff yookkkk...!!!
  • Danimarkali • 8 Ocak 2006 00:00 • #603471
    Arkadşlar tüm eleştiriler ve düşünceler için sağolun..Dinlediğniz şakılarımız, yeni düzenlemeleri ile ve ip ucu vermek gerekir se biraz daha sert bi sound la kaydedilmekte.Ve bu parçalara yeni bestelerde eklenecek bizi merak eden arkadaşlara duyurulur..

Şu an albüm çıkartma konusunda acele etmiyoruz.Poker konserleri devam edecek. Konserlerde bizi yanlız bırakmayan dostlara ve bize inananlara teşekkür etmek istiyorum.Tv de süprizlerimiz olacak ,yani evinizde pokerle karsılaşırsanız şaşırmayın.Şimdilik sizlere ipuçlarım bu kadar.Bizi takip etmeye devam edin..