-
adamLar çaLıştığı stüdyonun kaLitesine bakıp adam gibi eLeştri yapın öyLe bi ortamda yapabiLcekLerinin en iyisini yaptıLar ve şu işin biraz daha profesyoneL oLmasını bekLemeLiyiz ondan sonra ismini şarkıLarını eLeştirin ama gene de mantıkLı oLun...
-
poker vokali serhat gruptadır....bu arada grubun adını eleştirmek bana şaçma geliyo......
-
nazlı çiçek gayet güzel. vokalin duman gibi bi özentiliği yok bence. içinden geldiği gibi söylemiş ama birazcık detone. bu da kabul edilebilir şartlarda çünkü biçok erkek vokalde var bu. palavra sanki biraz daha hızlı olması gerekiyomuş gibi geldi bana.ama olsun ellerinize sesinize kolunuza sağlık. emek harcadığınız her halinden belli oluyo. şarkılar yaratıcı klişe değil pek. seçici bir dinleyici olarak sizi dinlemek isterim. emeğinize sağlık...
-
Şarkılar kendilerine göre iyiler. Ama daha geliştirilebilirler..Başarılar dilerim..
(Bir grup ismini eleştirmek te yeni moda herhalde. İsme göre mi albüm alıyosunuz?)
-
funky jumping nikli arkadaşım....yorumların çok hoşuma gitti....bu arada palavra konusundaki teşhisin için çok teşekkürler...iyi bir dinleyici olduğun belli....provalar da parçaları daha dinamik çalıyoruz...bu dinamizm parçanın ruhunu daha iyi yansıtıyo ..çok haklısın...bu konu da diğer grup arkadaşlarımla da hem fikiriz....demo ve konser programları arasında hız farkı olucak ..dineleyici keyfi açısından......bu arada demo bizim için bir fikir oldu....parçalarımızın şarap gibi yıllanmasını beklemiyoruz...yenilikler yapılıyo....ama buraya yazılan eleştirilerin pek de fikir vermediğini düşünüyorum kendi adıma...grubun ismi berbatmış...bunun bizim müziğimize ne alakası var...daha da ötesi müziğimizi geliştirmemize nasıl bir katkısı olabilir.... eleştirmek için eleştiren tiplerden nefret ediyorum.....
-
Eleştirdiğiniz gruba dönüp bir bakın..Saçma sapan neden bulunmasın eleştirmek için yok grubun adıymış bilmemne..Şarkıların hepsi çok güzel bütün poker üyelerini kutluyorum son günlerde sadece kendilerini bana dinlettikleri içinde teşekkür ediyorum devam arkadaşlar...
-
iyi-kötü eleştiren herkese tesekkürler...taklit olayı için pek birşey söylemeye gerek yok..duman dinlerim fakat alaturka nağmelerini ilk onlar bulmuş gibi davranmayalım bence arkadaşlar..kendi adıma beslendiğim kişiler daha başka kişiler...konserlere herkesi bekliyorum,öyle burdan atıp tutmakla olmazzzz:) funky jumping ayrı bir yerdesin.....serhat(vokal)
-
rothen temiz ve bizi yüreklendirici mesajların için teşekkürler......
-
iyi iş çıkartıyorsunuz beyler boş yorum gereksiz eleştri yapanları fazla sallamayın onlar buraya kendilerini göstermek bazı ezikliklerini kapamak için geliyorlar çok önemli noktalara değindiklerini sanmaları da ayrı bi konu tabii o arkadaşlara tanrıdan akıl POKER e de başarılar diliyorum ...
-
burada yazılan konser tarihleri yanlıştır bu arada.........gruplar bölümünden poker ana sayfasında doğru tarihler yazılmıştır....