-
Bunda solo yok diyen arkadaşa gülüyorum..:))hatta katıla katıla.....
-
müzik bilgisi olmayan insanlar böyle boş mesajlar atmasalar bu site daha bir keyifli olacak ama...
işte her yerde çıkıyor 1-2 nabarsın...
-
şarkılar çok güzel. vokali niye attınız anlamadım. hata yapmışsınız. ha şimdi ki vokal i bilmiyorum daha iyiyse eyvallah. bana çok orjinal geldi şarkılar. yeni demolarınızı bekliyoruz.
-
Şarkıları 1-2 saattir dinliyorum . kayıt çok iyi olmuş diyebilirim. enstruman hakimiyetleri de çok iyi. baya kaliteli bir grupsunuz siz yav. çıkıyor musunuz bir yerde?
-
Phish,
poker vokali attı mı ya...?
bu mesajını galiba bize ( Darkened ) yazıcaktın bir yanlışlık oldu heralde...
-
POKER KONSER: 12 mayıs perşembe saat 16:00 Yeditepe Üniversitesi kayışdağı kampüsü açıkhava
POKER KONSER:18 mayıs çarsamba saat 16:00 Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsü açıkhava .
menejerim.com 'adresinden PKER vİdeosunu seyredebilirsiniz.
-
şarkılar vasat grubun adı berbat.
yine de purevolume dan haberdar olmama neden olduğu için acımasız olmamalıyım.
hikayesiz in nakaratı bana bilinen bi şarkıyı hatırlattı ama kiminki daha eski diye bilmediğim için yorum yapmak yanlış olur.
şarkı sözleri ve müzik etkileyici değildi.
belki sonra başka işler yaparlar da fikrim değişir.
-
evet yanlışlık olmuş darkened.senin kendi grubundan bahsedeciğini tahmin etmemiştim poker demolarının altında.
bu arada poker in demolarını bir kaç gündür dinliyorum, çok profesyonel bir iş olmuş. hem beste anlamında hem enstruman çalış teknikleri açısından. bir kez daha tebrik ederim.
-
ayakta alkışlıyorum arkadaşlar..ellerinize sağlık..süper olmuş..bir an önce albümleri bekliyoruz.
-
şarkılar vasat grubun adı berbat.
DAha önce funk ve benzeri müzik dinledinmi?Bu kadarda acımasızca eleştirilmez..Senin çalışmlarınıda görmek isterim..Yok solo yok yok sert değil..Böyle cahilce eleştiriler yapmayın yapıcı eleştirler yapın..