-
bagzı arkadaslar bagzı seylerın farkında degiller sanırım..yorumları okuyunca bagzı kısılerın cem köksal hakkında pek bildikleri bir şeyin olmadıgına karar verdım..ama acıklamak ıstemıyorum..öncekı yorumumda anlamıssınızdır....umarım..
-
abi adam malmsteen tarzı solo atıyor diye niye dışlıyorsun ki ?
-
Heppiniz Su için!!!!!
-
cem köksal sandığım gibi bi adam değilmiş. çünkü benim sandığımda hiç para yok, ama onda var HEHE!
her zaman söylediğim gibi:
"I'll see the liiight tooniiiight! flashing through the sky! take my liiife tooooniiiight!"
-
En olması gereken yer İZMİR yok.
Hiç böyle bir saçmalık duymadım!
İzmiri neden katmamışlar anlamadım...
---Yazık---
-
baranthalas arkadasım...sorun malmsteen tarzı solo atmak degil..ben bunu kastettmedim..sorun herşeyiyle ona benzemek....birak caldıgı tarzı caldıgı ton bile birebir...ama derslerine iyi çalışmış aferin demek lazım..gitara hiç birşey katmayıp sadece örnek aldıgı biriyle aynı gamları aynı tonları hatta aynı gıtarları...bilmiyorum..ben böyle birine viritözz degil fritöz diyebiliyorum...ama siz desteklemeye devam edin..ben sadece yorumumu söyledim..kimsenin izlemesine ya da dinlemesine mani olmak gibi bi haddim olamaz..ama ögrenmeden dinlemek neyin ne oldugunu bilmeden fikir söylemeyide hazmedemiyorum..
-
Coca cola sponsorluğunda Cem köksal !!!
Ben onaylamıyorum...
-
adam gitarıyla cıkıp paşalar gibi çalar ve iner, ve siz burda net ortamında adama sayın sövün.alttaki yazıyı okuyun bakalım anlayan anlayana...
cem köksalı tanıyormusun adını duydunmu,peki o seni tanıyormu ozaman susacan....
-
Garajda dev gibi cem köksal turnesi haberi ilgi çekici olmuş , bu haberin altında da ayrıca turnede pamela , özlem tekin ve kargonun yer alacağı yazılmış , yani anlıyorum bu sitede çok seveni var bu adamın , ben tanımam etmem . yorum da yapamam tanımadan ama türkiyede en çok dinlenen kadın sanatçılardan ikisi ve bu piyasada yıllardır olan bir rock grubunun turnesinin bu şekilde duyurulması (sanki cem köksal'ın alt grubu ya da vokalisti gibi) biraz sakil durmuş . kıymeti bilinememiş mükemmel bir gitarist bile olsa . (ben dinlemedim kendisini) özlem tekin görse o da yadırgardı ...
-
olm Türkiyede cem köksal gbi gitarsist var mı???gelsin 1000 defa gelse giderim azdır.....o bir virtüöz ...