Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem Köksal @ Coca Cola - Sound Wave 2005

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Cem Köksal @ Coca Cola - Sound Wave 2005
  • utku_death • 24 Nisan 2005 00:00 • #603971
    küçüğüm diye başlamakla ne kadar kompleksli bi insan olduğunuz ortaya çıkıyor başta onu söyliyim, ikincisi bunun saygıyla bi alakası yok, siz demişsiniz ki varmı ulan bu soloları atabilecek bende diyorum ki amuda kalkarak atarım bu kadar basit...
  • furious • 24 Nisan 2005 00:00 • #603972
    Arkadaşlar, Cem Köksal denilen arkadaşımız Türkiye içinde bir yerlere gelmek için uğraş veren değerli gitaristlerimizden.Evet hakikaten Malmsteen'e benzeyen hatta bazen benzemekle kalmayıp aynısı olan yürüyüşleri var. Ama bu kadar dışlamaya gerek yok bence.
    (Sıkıysa onun gibi çalın gibi şeyler söyleyen arkadaşlarımız var. Biraz gitarist çevresi edinin. Bunlar günde 10 saatini gitara veren gitar manyakları olsun, bakın bakayım onlar da mı atamıyor.. Aşırı abartmayın yani)
  • dave gilmour • 25 Nisan 2005 00:00 • #603973
    ne olursa olsun , cem köksal için oldukça iyi olucak bu turne sanırım . helal olsun , bu müzikle çabaladığı ,piyasaya çıktığı , insanları her türlü forumda ve konuşmada tartıştırdığı için, bence görüşümüz ne olursa olsun desteklemek lazım sonuna kadar. bir başka gitaristten de temiz bir "ruthless" kaydı dinlemek isterim. amuda kalkılmasa da olur.
  • utku_death • 25 Nisan 2005 00:00 • #603974
    haklısın amuda kalkmak işin extreme kısmı fakat bu ülkede kaliteli kayıt yapmak için ne kadar uğraşman gerektiğini bi ben bilirim birde ben, para para para yani iş...cem koksal için oldukça değil hayatının en büyük olayı olacak bir şey bu bence...
  • rashid • 25 Nisan 2005 00:00 • #603975
    Coca-Cola gibi popüler imaj veren, kim ne derse desin dev bir firmanın, böyle bir turneye Türkiye'de ingilizce müzik yapan bir "heavy metal" (rock demiyorum özellikle işin ciddiyeti daha iyi anlaşılsın) müzisyenini (ki bu kişi solist değil gitarist) alması ve Anadolu'da dolaştırması amuda kalkıp gitar çalanlar için bile devrim olmalıdır. Ne kadar deha müzisyenimiz varmış bu memlekette bizim haberimiz yokmuş....
    Ayrıca o kadar insan gerçekten rock müzik dinleyecek Cem sayesinde. Cem'i ve yaptığı seçimden dolayı Coca-Cola'yı tebrik ederim...
  • ChoseN • 26 Nisan 2005 00:00 • #603976
    Malmsteen'in kopyası milyon tane gitaristten biri.
    Malmsteen kadar hızlı sweep picking yapsa dahi Malmsteen'in kopyası milyon tane gitaristten biri olacak ve müzik tarihinde adı anılmayacak bir adam.

Ne yapmış, ne üretmiş de bu kadar övüyorsunuz bu adamı anlamıyorum!
  • utku_death • 26 Nisan 2005 00:00 • #603977
    ah bende bi anlasam...
  • rashid • 26 Nisan 2005 00:00 • #603978
    Bu mentaliteyle zor zaten anlamanız...
  • denizak • 27 Nisan 2005 00:00 • #603979
    çok hoşuma gitti ama pamela,korgo.. dinleyicileri arasında bu müzikten kim hoşlanacak bilemiyorum (cem abiye bir anlamda yazık olmuş).
    birde şunu belirtmek istiyorum
    İşi sadece gitar olmayan aynı zamanda
    "produktor: cem koksal
    besteler sozler: cem koksal
    duzenlemeler: cem koksal
    kayit: cem koksal
    mix: cem koksal
    mastering: cem koksal
    bkn. Set Me Free (albümü) "
    olan bir insana
    malmsteen'in kopyası yok efendim 10 saat çalışan gitar manyakları olsa onlarda yapar,diyenler var onlara sadece şunu söylüyoru olsayla musa bir araya gelse öyle sandığınız gibi Cem'ler kolay kolay çıkmaz
  • slayer1 • 27 Nisan 2005 00:00 • #603980
    Turne çok güzel,cem köksal gibi müthiş bir gitaristin özellikle trabzona gelmesine çok seviniyorum,inşallah bir aksilik olmaz,onu dört gözle seyretmeyi bekliyorum,onunla gurur duymalıyız,küçümseyenler veya malmsteen'e benzetenler müzikten anlamayan insanlardır.
    Kargo,pamela vs.gibi piyasayla turlaması hakikaten yazık dedirtiyor,ama ne yapalım bunada şükür,birşeylere biryereden başlamak lazım arkadaşlar,bunu unutmayın,bence imkanlar elvermiyordur.