-
spider-man ona bakarsan iggy pop ta coca cola nın sponsorluğunda çıktı :)
rock müzik illa underground mu takılmak zorunda anlamıyorum ki
-
ee niye batıda bi yere gelmiyo ki?
-
samsun'a neden gelmiyo samsun yeterince büyük şehir değilmi ?
-
niye kanlıcaya gelmiyo kanlıca da çok şirin bir ilçesidir istanbul un :)
(bkz: parayı veren düdüğü çalar)
-
...Beyler bayanlar böyle bi gitarist neden tartışılır anlamıyorum yaw!!O soloları kolay kolay atabilecek baba yiğit varmı bence yok!!
Bence burda tartışılması gerekn coco cola ve sanki altgruplarmış gibi özlem tekin ve kargo!!
Eskişehirde onları da bekliyo olucaz!!
-
trakya üniversitesi çorlu mühendislik fakültesi öğrencileri adına;
bilmeyen kalmasın arkadaşlar trakya üniversitesinin bizi sallamaması ağırımıza dokunuyor aynı üniversitede olmamıza rağmen biz bu konserleri göremiyoruz ve kendi adımıza çorluda trakya üniversitesinden 1 kuruş alamadan duyarlı sanatçılar sayesinde konserler vermeye çalışıyoruz. Trakya üniversitesi rektörlüğü çorlu mühendislik fakültesinde örneğin inşaat bölümünden sadece burada öğrenci yetiştirmesine rağmen senelerdir en ufak bi yatırımı yok buraya bahar şenliklerini bir üniversitenin fakültesi ve meslek yüksek okulu üniversiteden ayrı kutluyorsa rektörlüğün bunu düşünmesi 2 yıllık meslek yüksek okuluna para akıtılırken 4 yıllık mühendislik fakültesine hiç yatırım yapılmamasının sebebinide sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN düşünmesi gerek okulun en ufak bi imkanı yoktur ve liseden farksızdır istanbula 120 km uzaktaki bu okulda insanların okumya çalıştığınıda unutmamak gerek..!!
-
cem köksal, malmsteenin ekonomik boyu,
eğer festival düzenleyip malmsteen getiremiyorsanız, cem köksalı getirin euheuhe
-
İidirde özlem tekin ayrı kargo ayrı pamela arı.Nie garnitür olarak bu konsrlerde yer almayı seçtiler anlamadım.Hemde türkiyenin tanıdığı bu isimler,sadece müzikle fazla uğraşanların tanıdığı cem köksalın yanında.Çok iyi ya.Helal Cem.Böyle devam
-
scorpion26 ya sen pek fazla gitarist görmemişsin ya da hiç anlamıyorsun bu işten, onun attığı soloları amuda kalkarak atamassam gel beni ne yaparsan yap ok....
-
Utku_death bak küçüğüm!!Herşeyden önce ne tür müzik yaparsa yapsın neyin kimin özentisi olursa olsun bi müzisyene saygı göstermek lazım!!Benim 10 yaşından beri büyüklerimden gördüğüm budur!!
Ha sen bu soloları atıyosan ki görmediğim hiçbir şeye inanmam!sana da saygı gösteririm!Fazla polemik yaratmıyalım müzik hayatında ve attığın muhteşem sololarada başarılar dilerim!!