Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Albüm :: 110 - Atomların Harika Dünyası

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Albüm :: 110 - Atomların Harika Dünyası
  • cyn • 28 Nisan 2005 00:00 • #604157
    dinlemeden nasi yorum yapiim yau..
  • wogon • 28 Nisan 2005 00:00 • #604158
    Bu benim dünyam parçasını özellikle diğerlerinin önüne geçiriyorum, ilk dinlemem sonucunda. Elektroniğin dozunu biraz (ama az) kaçırmışlar gibi geldi... Onun dışında Teoman, Bon Jovi U2 karışımı genç yavaşça özgün olmaya çalışacağa benzeyen başırılı bir grup gibi...

Hayırlı olsun bu ilk abümleri
  • feyzasal • 28 Nisan 2005 00:00 • #604159
    o kapaktaki kelebek mi o?
    güzel kapakmış.
  • wamp • 29 Nisan 2005 00:00 • #604160
    yeni haber aldim. merakla bekliyorum.
  • LeMuR • 29 Nisan 2005 00:00 • #604161
    bas gitarda Alper Kılıc ve davulda Turan 'ı unutmamak lazım. Sahne performansıyla alemleri dumur edecekler. Albümü alın. kaçmaz!!
  • dark scar • 29 Nisan 2005 00:00 • #604162
    110 un şarkılarını dinleyebileceğimiz bir link yokmu?
  • mock • 8 Mayıs 2005 00:00 • #604163
    sark1lar1n1 dinlemek istiyoruuuumm!!!!!!!
  • dark scar • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604164
    şimdi dinledimde müthiş bir grup
    duman edecekler ortalığı
  • marquis • 14 Mayıs 2005 00:00 • #604165
    şimdi ben , gözyaşlarımızın dinmesine fırsatımız dahi olmaksızın , bir şeyler yapmalıyım serkanım için , bu albüm için kimbilir neler hayal ediyordu o sıkıntılı kalbinde , ne kadar bekledi eli yüzü düzgün , kapağında kendi müzikal asaletine yakışır bir resim için ve müzik; o gittikten sonra , onun içine yazılacak tek şeydi...
    şimdi ben , bitmeyecek olan yasımın arasında ,sıkılıp utanmadan,bu sessizliğin sesini duyurabilmek için kim duyacak olursa olsun; dünyanın en büyük müzisyeni olmayı , şakanın ötesine getirip hepimizi inandıran serkanım için; bir şeyler yazmalıyım buraya , bu albüm bize ne ifade edecekti , şimdi ne ifade edecek...
    şimdi ben , bu sayfaya kendimi zorlayıp bakarken düşündüğümde , eğer zamanı geri alabilecek olup , her şeyi değiştirebilseydim ve serkanımla bu trajedinin başkasının başına geldiğini okusaydım ; yine 1 dakika konuşup geçmeyecek miydik?ve şimdi bu acının hesabını kimden soracağız , kim söyleyecek neden böyle olduğunu , bunu nasıl telafi edeceğiz ve yaşamayı haketmenin tarifini kim yapacak...
    şimdi ben , bu albümün , ne ifade ettiğini , dönüp eve sormak istiyorum yine serkana..ne yapsam seni anlatır diye ; hayır siktir etmek istemiyorum...bu kadar silikleşmeyecek hayat , herşey kendiliğinden olmamalı ; bu 24 yılın hesabını ve toprağın altında kalan ; ondan başka hiç kimsenin hissedemeyeceği inancın ; ben , bilinmesini istiyorum...ve dünya yıkılsın ki , bu hiçbir şeyi halletmeyecek , bu teselli olmayacak , keşke herşeyi bir müzik forumuna yazmak zorunda kalmayacak kadar rahat bir hayatı olsaydı...herşey istediği gibi olsaydı...
  • marquis • 15 Mayıs 2005 00:00 • #604166
    teknik ve fikirsel alt yapısını , teorik hammallığını ozanla beraber paylaşan serkan aktaş ın cenazesine gelmeyerek super bir şekilde vefa ve arkadaşlıklarını gösterdiler.ropörtajlarda "serkan ın bir işi var" diyebildiler...ne kadar profesyonellermiş meğer!!!dünyevi hırslar... ünlü olma hevesi , bilen bilir...zavallıca