Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Steve Smith & Richard Bona & Mike Stern @ İstanbul Jazz Fesivali

• tepkisizbassçı • 11 Temmuz 2005 00:00 • #604515
    off steve
  • yavuzküçükyıld • 11 Temmuz 2005 00:00 • #604516
    20 YTL VE 30 YTL VE 40 YTL'lik fiyatları biliyorum.
    En ucuzu 20 YTL.
  • Maerto • 11 Temmuz 2005 00:00 • #604517
    ahhh yaaa aglicam!..= ( steve smith!!
  • baghet • 11 Temmuz 2005 00:00 • #604518
    bi davulcu olaraktan ve ve bir steve smith hayranı olaraktan orda olcam... bi insanı davul çalarken izlemek ancak bu kadar zevk verir.. adam hem sempatik hem süper çalıyo=))
  • barrios • 13 Temmuz 2005 00:00 • #604519
    dağıttılar açıkhavayı, söyleyecek söz bulamıyorum.. "steve, sen iyisisin adamım" diye Steve Smith'e tezahürat yapan erkek seyirciye vibrafoncu Mike Mainieri'nin "Teşekkürler Bayan Smith" diye cevap vermesş de ayrıca hoştu:D
  • benimben • 13 Temmuz 2005 00:00 • #604520
    beni tek rahatsız eden şey mike stern'ün tonlarının yer yer çok cırtlak ve sesinin çok açık olmasıydı. vibrafonu yedi, hatta davulun bütün ghost vuruşlarını yedi, hoş olmadı.. onun dışında konser inanılmaz güzel ve kaliteliydi. zaten adamların hepsi artık belli bi virtüözlük seviyesine gelmiş. ben ne desem gereksiz kalır. ben konser sonunda steve smith'le aynı karede resim çektirmeyi başardım ya daha ne isterim? :)
  • reckless • 13 Temmuz 2005 00:00 • #604521
    Gercekten cok guzel bir konserdi ozellikle Richard Bona cok etkiledi beni..ama Steve Smith cok isteksiz caliyomus gibi geldi bana ayrici onun gibi bir ustanin bu kadar geri planda kalmasi beni sasirtti...Cok harika bir konserdi umarim gene gelirler
  • unplayed1 • 13 Temmuz 2005 00:00 • #604522
    Unutulmaz bi geceydi,tabi Michael Brecker'ın lösemi olduğunu öğrenmek herkesin yüreklerini dağladıktan sonra...Bu konseri Mİchael Brecker'a itaaf ettiklerini söylediklerinde açıkhavanın alkıştan inlemesi bile tüylerimi diken diken etti.Konserde öne çıkan isim başta Richard Bonaydı,açıkcası Steve Smith'te oldukça iyiydi ama sanırım grup olarak biraz moralleri bozuktu Michael Brecker yüzünden,belkide o yüzden biraz daha sade çaldı Steve Smith.Ama grupça birbirlerini,profesyonellere yakışır bir biçimde yapboz misali tamalayıp,üzüntülerini saklayıp bizlere süper bir gece yaşatıp,hatta konserden sonra imza bile dağıtmayı başardılar.Steve Smith'in biste ilk çıkıp hi-hat sola atması ve bunları yapabilmek için 2 sene harcadığını söyleyerek kendini tiye alması ve Richard Bona'nın ağzıyla;kimi zaman basa unison eşlik ederek,kimi zamanda ölçüyle oynarken komiklikler yapması,kimi zamansa o müthiş vokalini kendi kökleriyle harmanlıyarak bizleri mest etmesi unutulur gibi deiildi.Ama konserden sonra benim aklımda bu güzel gecenin hafızama kazınan görüntüleriyle beraber şu soruda vardı..Neden iyiler hep erken göçmek zorunda ki....
  • Nem • 13 Temmuz 2005 00:00 • #604523
    ...Steve Smith'in biste ilk çıkıp hi-hat sola atması ve bunları yapabilmek için 2 sene harcadığını söyleyerek kendini tiye alması...

Steve Smith'in dün geceki şovu, 2 sene önce Vital Information ile geldiğinde de aynı bageti sektirme numarasında hafiften dağıldığını gören izleyicilere, bu kadar üst seviyeye gelmiş müzisyenlerin bile hala ne kadar çok çalışıp kendilerini geliştirdiklerini göstermiştir. 2 sene derken belki biraz abartmış olabilir ama sonuçta bagetle baget sektirmeyi de abartıp kolunda bacağında gezdirmiştir kendisi :)

En son 2 parçada dinamiği daha ne kadar gazlayabiliriz diyip biraz abarttılar gibi geldi bana, ama o kadar da olsun artık..

Sonuç olarak süper bir konserdi..
  • basil hallward • 14 Temmuz 2005 00:00 • #604524
    arkadaşın biri "steve you are the best my maan!!" diye ortalığı inletti boş bi anda, komikti:) hayatımın en güzel konseriydi diğer yandan, mike mainieri ayrı, mike stern ayrı, richard bona ayrı bill evans ayrı steve smith ayrı güzeldi, adamlar bize caz'ı gösterdi, mike stern'ün imzasını bile aldım:)