-
1999 Temmuzunun gavur sıcağı bi akşamı, Yer Meç-Net İnternet Cafe AKÇAY :))
FranticDrummer, ben derimki "Soytarılar eğilip bükülürken senden uzak başka hayatlarda, Hiç bilinmedik yıldızlara dokun" Severim seni bilirsin :)
-
ne yazarım ne söylerim,ne konuşur ne gözlerim,sadece durmuş dinlerim,öyleyse ben ben değilim... Ben o yıldızlara 11 yaşında çocukken dokunmuştum.Televizyonun,radyo eksenin, senin ve arkadaşlarının sayesinde. Şimdide burda yeni yetmelere laf yetiştiriyorus...Gör işte hayat... (Not:Bende seni sewerim) :-)
-
Keşke herşey o yıllardaki kadar uçuk mavi kalabilseydi.. Keşke hayatımın en büyük hatalarını yapıp böylesine içinden çıkılmaz bir dumana boğmasaydım kendimi.. Kazak kollarına burnunu silen, en ufak birşeyde zırlamaya başlayan ama yüreği ışıkla dolu o geçen yıllardaki ağbi olarak.. Kısa şortlu, bacakları çalı çiziği olmuş o çocuğun ellerine tekrar vurup pançosunu alabilseydim, tekrar ağlatabilseydim :) .. Şarkıların yalan olabilmesini çok isterdim, ama gerçektende Biz büyüdük ve kirlendi dünya.. Seni Seviyorum Barbi..
-
tamam bu topic kapanmıştır.Ağanın .unun üstüne edilmez olayı...
-
:-)))
-
bu albümde güzel ama bi önceki albüme göre biraz soğuk olmuş. hatta adamlar sosyete olmuşlar
-
ilk defa bi turkce albumde USA soundunu yakaladım..bence bi kac ingilizce beste yaparak dünyaya acılmalılar..Sound cok iyi..Tek eleştirim; Besteler yapılırken şöyle bi düşünce olmuştur diye düşünüyorum arkada sound super bas davul gitar riffleri.Biz bu sounda nasıl soz eklersek zaten tutar boşu boşuna kasmayalım..demişler gibime geliyo bilmem anlatabildimmi..!? Yani şarkı sözleri hoşuma gitmedi ...
-
abi hafta sonu stüdyoya yeni bi grupla tanışmak için gitme gafletinde bulundum. tabi 2 hafta kurbanla yatıp kalkmam sonucunda bagetleri bateristin kafasında kırcaktım. ya adam harbiden kötü çalıyo ya da kurban dinlemekten başkaları kötü geliyo artık kulağıma... bunlar yüzünden artık başkalarını dinleyemicem galiba....
-
sözler süper,, album süper olmuş en iyi grup album u bence .. burak"a sanki bu sefer fazla yer verilmemiş gibi olmuş diger albumlerde davul giriyordu parçalara.. .. şimdi one gitar cıkmış..
ama gene dagıtmış burak...
-
Albüm adını altın harflerle kazıdı bence.Sert olmamış yorumlarına da karşıyım.Bence insanlar 6 yıl boyunca bu albümü bekleyince hani böyle "o kadar sert olacak ki böyle başımız ağrıyacak.zaten 2. albümün adı da sertti offf yer gök inleyecek" gibi düşündü.Albüm tam Kurban sertliğinde.Sözler mükemmel.Şarkılar birbirini tekrar etmemiş ve kendi içinde de değişik kompozisyonlar oluşturmuş.Helal olsun diyorum bir de niye dağıldınız uleynn diyorum.