-
müzik dinlememişsiniz fikrine bi yandan katılıyorum bi yandanda kurban gibi grupların olması gerektiğini düünüyorum, bunlar geçiştir, son durağa (jazz) olan yolda birer ara duraktır bence...
-
bence en iyisi ilk albümleri onun üstüne tanımıyorumm.ha bu albüm iyi mi dersen eh işte..çok da harika değil neyse ama alın dinleyin dinlemeye deyeeeer
-
Bu grubu bi türlü sevemedi, lanet olsun.Ama dinlemeden de edemiyorum acıkcası yani fenada diiiller.Bu kasetinde ki şarkılarını eskisine göre daha güzel buluyorum...
-
yaaaaa öncelikle türkiyede işini ne iyi yapan grup kurban bence bunu belirtiiiiiim....vede kerem tüzün kesinlikle bi harka her baterist yanına öyle bi bassçı ister bu yüzden burak ı kıskanıyorum şiddetle:)))))ve adam ben çok bişii çalmadım dedi yaaaaa çalsa neler yapacak bu adam....:)
-
kurban budur yaaaaa şarkıların bi kaçını dinledim ve mükemmel olmuş adamlar tek kelimeyle muhteşem çok iyi çalıyolar
-
dinleyemedim henüz..:(
-
6 yıl boşuna beklemişim dediğim albüm kendisi. kurban böyle olmamalıydı popüler kültüre hizmet etmemeliydi. ilk albüme bir bak birde buna. birkaç şarkı hariç işe yaramicanı ama bunun yanında acayip satılıcağını düsünüyorum. manga olmuş..
-
bende sound u guzel. sarkı sözleride cok güzel ve anlatıcı. bence dinlenebilir bi album. yine sarkısı en hosuma giden sarkı
-
niayet.
-
yaniii çok abartıı bence!!! isimlerinin kurban olduğunu bilmesem bana yuturlardıı yaban cı bii grup dieee