Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İnsanlar - Kurban Satışa Çıktı

Bu konu şu haber ile ilgilidir: İnsanlar - Kurban Satışa Çıktı
  • FranticDrummer • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604610
    " anc " nickli vatandaş, sen 6 senedir bekliosun ama sadece bekliosun galiba,kurbanla ilgili hiç bi gelişmeyi takip etmemişsin.Kurban bu albümde yayınladıkları parçaların demosunu 6 sene önce 99 yazında internet sitelerinde yayınladı,bilenler bilir.Yani öyle saçma sapan sözlere gerek yok.Manga olmuş popüler vs. vs..... gibi.Yani bu parçalar 6 seneden beri var .Hatta belkide daha fazla,çünki bu demoyu ilk dinlediğimiz ilk tarih(99).Böylece kurbanı kolpadan dinleyenlerde ortaya çıkıyo yavaş yavaş.:-)
  • baranthalas • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604611
    6 sene önceki besteler mi :O oha kurban bunca senedir hiç beste yapmamış mı :O ilginç..
  • FranticDrummer • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604612
    olayı saptırma adamım.14 parçadan nerdeyse 10 u yani.Ya konuşturmayın beni bilenler bilir.Hatta ozaman kurbanın web sayfası siyah kırmızı format üzarine kuruluydu.Açılır açılmaz bi koyun karşılıyodu girenleri.Tabi biz yeni kurbancı diiliz.Biliriz böyle şeyleri.:-)
  • baranthalas • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604613
    ulen artislik yapma 615134 senedir kurban dinliyosun diye madalya mı takıcaklar çüküne :))

anlamadığm olay niye bu kadar eski besteleri bu albüme koyurlar..benim aklıma 2 senaryo geldi..

1- bu şarkılar şu ana kadar çıkan albümlere giremediler çünkü bunlardan daha iyi şarkılar vardı
    2- kurban yeni şarkı yazmak yerine "baba biz ne yapsak yok satıyo beah" diyip eski şarkıları kasede doldurmuş salmış piyasaya..
  • dEppİŞikK • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604614
    çok güzel bi albüm de kerem abi coşmuş yaw...
    bi bass da çalınabilkir ilk duyduğunda anlaşılabilir olur bea.
    hele yine nin bi yerinde bi bass solosu var.
    ağlıcam ya. tabları bekliyorum virtüözlerden...
  • baranthalas • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604615
    şimdi insanlar şarkısını dinliyorum çok güzel özellikle davullar inanılmaz hoşuma gitti..punk riffleri sezdim arada hoşuma gitti..
  • Dwinz_Darker • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604616
    ooze da dinledik bi kaç parçayı o kadar guzel bulmadım eskiye göre..açıkçası daha sert bekliyodum.ama alınıp dinlenmesi gereken bi album.bende almadım daha almayı düşünüyorum.ama herkezin origin album alması tavsiyem.adamların emekleri boşuna gitmesin.sağlam çalıyolar çunku...
  • 2mi3 • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604617
    dinledim ama ilgimi çekmedi...
  • anc • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604618
    abi biliyorum o demoyu dinledim orda bile vokaller cok daha iyi gittar tonları taş gibyidi bida dinle su albumu ve demoyu arka arkaya farkı anlıyacaksın bence bosuna beklemisiz ha birde tabi 6 sene napmıslar bu amcalar
  • Bu_RocK • 9 Mayıs 2005 00:00 • #604619
    yaaa agalar böyle gereksiz tartışmaları bi yana bırakıp bu güzel albümün(bence)tadını çıkarsanıza
    bu 6 senelik arada muhteşem bi cover albümleri var hatırlatırım