-
başarılı albüm,süüüper wokal,çok iyi yazılmış davul!!!!
burda bıdıbıdılı yorumlarını esefle okuduuum arkadaşlara KAPAK OLSUN! gençlikte olur böyle kendini eleştirmen sanma tripleri,büyüdüğünüzde geçicek! :))))))))))))))))))))))))))
KORSANA PARA VEREN ÖLSÜN!
-
daha yeni dinledim ama beğendim. şarkı sözleri güzel davullar süper vokal etkileyici belki ilk albümün bi adım gerisinde ama sert in büyük ölçüde ilerisinde..
-
alın millet hiç düşünmeyin.bir davulcu olarak beğendim davulları.müziğin bütünlüğü de güzel tabi.kurbanı,özlemi,aylini gücümüz yettiğince her albümü alalım ki şirketler rock gruplarına yatırım yaparken hiç düşünmesin.yorum yapacaz tabi,eleştiricez belki ama lütfen biraz daha bilerek.albüm yapmak kolay değil hele kendin kayıtları yapıyorsan of.kendi müziğinin içinde kaybolur insan sürekli yeni fikirler gelir aklına bitmez kayıtlar.denize helal olsun sıyrılmış işin içinden.ALIN BU ALBÜMÜ.ALIN.ALIN.ALIIINNN.
-
redd'in albümünü almak gibi çok büyük bi hata yaptım..albüm tam bir fiyasko..sanki hiç isteyerek yapmamışlar sanki zorla yapılmış bir albüm..sakın almayın..ben ikinci albümde biraz umut bekliyorum..ama adamlar iyi sıkı herifler
-
abi süper olmuş bence albüm yani sert ten daha hoş olmuş diyebilrim benim en tuttuğum şarkı 'a' oldu bence hoş yani oldukça beğendim birde insanlar birde birde .... böyle böyle bütün albümü sayabişlrim kesinlikle alın asla pişman olmazsınız eminim yani kesinlikle alın ama korsan almayım emeğe saygı istiyoruz yanii burakkk manyak çalmış yine yaaaa
-
Burak çalar...
-
albüm harika....ama bi önceki albümle arası biraz kısa...acaba ne düşündüler erken çıkarmak için?
-
6 Mayıs 2005 Cuma | Yazan: leonorr
Aylar hatta yıllardır beklenen Kurban'ın müthiş albümü İnsanlar sonunda 6 Mayıs Cuma günü tüm Türkiye'de satışa çıkmışıtr.
çıkmışıtr yazıyo .)
-
A!
-
diger albumleri cok iyiydi.turkiyenin iyi gruplari arasinda diye dusunuyodum.ama artik oyle dusunmuyorum.
nasil buyuk bir hatadir cover i birakmak aklim ermiyor.
bence yine yari yariya cover li bir album olsa cok daha delikanli bi album olurdu.becerdikleri isi birakmislar.mor ve otesi gibi bi grup piyasadayken hele....