-
bu hanımefendiyi ve çetesini ilk kez bu haberde tanıdım. ikinci albümleriymiş bi de. müzikleri hakkında en ufak fikrim yok. ama sizce de bu kızımız lisa marie presley'e benzemiyor mu? çok hoş valla...
-
yani ben hiç ama hiç begenmedim klibini goruncede hemen degistiriyorum cok berbar ve sıkıcıı bence
-
ben de berbat demeden geçemicim. yani aylin aslımın eski şarkılarını ve imajını hatırlıyorum,çok daha iyiyidi.sanki biraz marjinal havaya girmek istemiş ama batırmış bence.
-
hiç yakıştıramadım valla.yıllar sora böyle bir albümle gelinir mi?albümde ki en başarılı şarkı, cover parçası olan "ben kalender meşrebim" bence
-
yok klipte çalan Volkan Öktem değil, Mehmet isimli daha önce Aslı ve Vega'yla da çalışmış olan asık suratlı bir baterist arkadışımız. ama albümde Volkan Öktem çalmış olabilir (ama niye orasını bilemeyeceğim).
-
Bu coverı albume koyma sebeplerini ilk kez burada açıklıyorum para kaygısıdır:)Ama hakikattende koy albüme coverı vur parayı şeklinde bi imaj oluştu Türkiyede bence...Fenada olmamış cover, albümün diger şarkılar hakkında bişey söyliyemicem dinnemedim dinlerimiyim onuda bilmiyorum, saygılar...
-
sadece dream ve powerturk olsa iyi klip kralda da dönüyo.krala giden bi klip daha.geçmiş olsun
-
cover bence süper olmuş ama albümün satış kaygısından dolayı konmuş olma ihtimali var diğer şarkıları dinlemedim yargısız infaz yapmayayım :) ama eski tozlu raflardan çıkıp gelen güzel bi kanto güzel bir cover ve güzel bir yorum.....
-
aylin aslım,volkan öktem ve sunay özgür yeterlidir bir albümü almak için..fakaaat!!!tuttuğumuzu cover yapalım kaçan kurtulsun akımının sonu nerelere varacak onu merak etmekteyim o ayrı..
-
"Sokak İnsanları" şarkısı daha güzel dinleyin, ikinci klibi de ona çeksin bence!...