-
ilk albümü daha güzeldi bence
ayrıca klip kraldada dönüyo
hatta öyle bi dönüyo ki başı dönmüş bile olabilir..
(queen adreena esintileride farklı hava vermiş,o kadar diyim..)
-
bune yaaaa..aldım ve dumur oldumm.ilk albümden iyi yapamıyo bu türkler gittikce geriliyoruz birileri buna dur demelii.isteyen alsın ama hiç dinlemeyen varsa ilk albümünü bulup alsın en azından verdiin paraya deyer ya .
-
aaa bu arada bulutsuzluk özlemiyle düeti iyi olmuş onu beyendim (bağdat kafe)
-
volkan öktem varsa zaten bu iş sağlamdır
-
ilk albümüyle kıyaslamam bile..o kadar yapmacık ki klibinde de..nerde o bulutsuzlukla olan klibiiii nerde kendi klibi..bi kere o kıyafet nedir öyle..güzellik yarışmasından fırlamış gibi..çılgın kız tiplemesine girmeye çalışsa da olmamış..bu arada bulutsuzluk özleminin klibi dehşet..o ayrı konu..
-
İlk albümünde ki şu ünlü eskilerin şarkısı, resmen şarkının içine ... o şarkıyı ben gidip bir meyhanede dinlesem bundan harbi harbi daha fazla zevk alırdım.
-
oha volkan mı çalmış davulları..sırf görüntüden kazanır bu albüm ohş yirim seni..
-
İlk albümü daha iyidi bu emeğine bişeydemek olmaz ama yinede berbat demeden gecemem
-
aylindeki bu değişimin sebebi nedir acaba bir insan bu kadar mu geriler yahu?ya sanki klipte kafa sallayan davulcu volkan öktem değil gibi,bi aydınlatsanız ?
-
bu klibi de cover ı da berbat tarz söylemeye çalışmış ama bence yapmacık olmuş allah yolunu açık etsin ne diyelim bu arada o da gündemde kalmaya çalışıyor yeni albüm çıkardı ya sürekli ekranda