-
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
-
önyargı şeetmeyelim...
-
ya herşey burak'la değişecekse bütün grupların davul işlerini burak yapsın yok artık,athena'nın bu saatten sonra kötü bir albüm çıkaracağına inanmıyorum zaten albümlerini seven adam her şartta alacak,ya millet ne diye her B.ka muhalefet oluyo ki.......burası türkiye herkes herşeyi biliyor tabi..
-
zuha
-
boktna igrenc rezalet bi grup tek kelimeyle
-
herkes bişiler demişde abi kaçınız albümü dinledi ya "burak çaldıysa iidir"mantık mı abi bu şimdi adamlar albüm yapmış tamm eleştirin bende sevmem athenayı ama bşi bilip de yapın yorumunuzu ya bi dinleyin sonra eleştirin ben dinlemedim ama umarım serttir çünkü artık bu ülkede sert müziin zamanı geldi ama şu da var ne olursa olsun bu adamlar saygıyı hakediyolar bence hanginiz türkiyeyi temsil ettiniz lan dünyanın önünde lafınızı billin ona göre konuşun derim sevmek we saymak farklı şeylerdir karıştırmayın
-
bi albüm yaparsam ilk iş burak ı davullara oturtmak olucak..milletin mantığı "burak varsa alırım abi" hey allahım..
-
Turgay'In askerden dönmesini bekliyorlar...büyük ihtimalle gruba geri dönecek...burak'In bateri ba$In da olmasIna sevindim...dogac ise kendi istegi üzerine ayrIldI...athena burak'I tercih ettigi icin degil...albüm US'dan güzel olduktan sonra...kabulüm dür...
25 mayIs oldu...dün cIkmI$ olmasI gereken albüm ortalarda yok...
-
sadece burak için alcam
albüm kötüyse athena yüzündendir
albüm iiyse burak sayesindedir
burak gerçekten karakterli çalıyor ve tarzı benim hoşuma gidiyor
herkesin zevki farklıdır bizde biliyoruz dennis chamberslar,dave weckllar falanda tarzım değil evet dennis abimiz ulaşılmaz ama
ben ona ulaşıp naapacam ben saalam ve kaliteli olsun dinlerim
-
album nıye hala ortalarda yok!!!!