-
skadan anlayan var mı bi baterisle grupmu değişir burak gelince daha sert olacak grup filan fistan yazmışsınız lan skanın sertimi ska grubuna tamamen jazz teknik bi baterist lazim sanki bana anarshy punk yapıcaklar piyasadan başka bişi yapamaz onlar gitsin uh ah dev adam desin para kazansınlar iki trompet ekleyince ska olmuyo o grup adam olmaz lan adamlar tam zengin zübbesi kardeşiyle annesi kursa göndermiş müziğe başlamışlar fantanın reklamına çıkandan adammı olur 70lerin sonunda o kadar savaşı boşunamı verdiler bunları bi odada toplayıp........
-
burak'la veya buraksız bugüne kadar athena kendine bir şekilde bize dinlettiyse bunda burak'ın bir payı yok demi ee o zaman burak çalmış daha iyi olur demek bence saçma.burak ne kadar süper bir baterist olsa bile kurbanla sevdik onu,bu saatten sonra eğer sadece birileri burak var diye bu albümü alacak veya athenayı dinleyecekse bu özentilikten başka bir şey olamaz...herşeye rağmen teşekkürler burak....tabi ki ATHENA ya da teşekkürler
-
çıksın alcam hemen, davulcunn burak old. sevindim...
-
Burak çalmış iyi güzel ama ne gerek vardı diğer davulcu kötü değildiki süper davulcuydu jazz teknikleriyle davul çalabilen birisi sertte çalar yetenek olarak süperdi niye burak anlamadım..
Zaten albümün kötü olmasını bekleyemeyiz herhalde yıllardır Athena'yı tanıyoruz artık sadece biraz daha "ilginç" bişiler olcak..
-
Doğaç Titiz kendine daha farklı bir tarz benimseyerek Türkiyedeki bateristlerin yapmadığı atılımlar yapıyor.Yakında çok daha iyi yerlerde onu göreceğiz..Athena her albümde değişik ve farklı olmayı seviyor.Kötüde yapmıyorlarki sürekli üst sıralardalar..Başarılar diliyorum.
-
Türkiye'de ne yazıkki güzel müzik yapmak suç adamlar güzel müzik yapıyor ve herkes tarafından dinleniyor diye bir kısım insanlar tarafından dışlanıyor.. Fanta'ya çıkmak neden kötü bişey olarak algılanıyor aranızda hanginize böyle bir teklif gelse kabul etmezsiniz ya da hanginiz müziğinizle bu kadar ünlü olmak daha fazla kitleye ulaşmak istemezsiniz? athena'yı konserine gitmeden önce canlı performansının çok iyi olmadığını düşünüyordum gittikten sonra yanıldığımı anladım sahnede çok iyiler özellikle davulcuları harikaydı.. keşke ayrılmasaydı ama müzik bu çinlilerin çok ünlü bi lafı vardır: to şimo sini wua.. yani gider kemal gelir cemal üzülmemek lazım..
-
zamanında ülkenin en underground ve sert punk-hardcore grubu iken parayı, şan-şöhreti ve ilgiyi görünce raydan çıkıp emellerine ters davranan insanlar asla birer gerçek müzisyen olamaz.
"sanatçı paranın olmadığı devirde yaşar"
-
davulcuları iyiki ayrılmış...bence athena gibi adi bir grupta kendini ve kalitesini yeteri kadar tanıttı.burak gürpınarda mükemmel bir davulcu ama türkiyenin en iyisi diyemeyiz...en iyi rock davulcusu diyebiliriz.:)ayrıca albüm kötü olucak.athena ve burak ın tarzları birbirine uymazzzzzzzzz
-
valla bazı yorumları görünce afalladım..Kim ne derse desin athena türkiyenin bilindik grupları arasında en alternatifi şüphesiz.bunu inkar eden hiç bi pok anlamıyo demektir..tamam sevmiyo olabilirsinizde nedemek pok gibi grup felan..Bu sitede hala çocukken yaptığımız yok o dinlenirmi yok bu daha sert ben yumuşak dinlemem tarzında geyikler hüküm sürmekte..Herkes istediğini dinler sen aklı başında ve daha olgunca yorum yaparsan en hayırlısı olur..
-
30 yaşına yaklaşmış bir insandan underground kalması beklenemez bunu anlamak için 30 yaşına gelmekde gerekmez 15 yılını müziğe veripde hala underground kalmak kimsenin hoşuna gitmez o insanlarıda anlamak lazım sonuçta hepsi iyi müzisyenler Metallica da piyasa oldu ama metal müziğe çok şey kattı bugünkü metalcilerin çoğu metal dinlemeye metallica ile başlar sonradan daha sert şeylere yönelir.. yanlışmıyım?