-
ATHENA skala çalan harika bi grup.Fakat KURBAN ise ilk çıktığından beri taptığım bi grup.Vefakat şunuda belirtmeliyim ki BURAK türkiyenin en iyi bateristidir.yani bana göre lütfen kimse üstüne alınmasın.ayrıca çabuk falanda olmadı bu albüm.tam zamanıydı diyebiliriz.herkese müzik aleminde iyi seyirler diliyorum :)
-
ben 2 şeye bittim
1.Tarkan gözübüyük Pentagramın basçısı yılların prodüktörü Şebnem ferah falan hepiyi albümler çıkarır
2.Burak zaten geçen röportajda şöyle dedi.Ben davulcuyum duramam grup stüdyodayken arada kaçıp atenaya çaldım boş duramamki deşarj olmam lazım onlarda sert çalmak istiyorlardı sanırım davulda ben lazımdım gittim çaldım..dedi
Türkçe rocktaki bu arkadaşlığa da bitiyorum ben
-
Doğaç Titiz'in ayrılmasına üzüldüm gerçi. Ama son derece teknik bir davulcu için bir punk-ska grubu pek uygun olmayabilirdi de. Sonuçta Burak Gürpınar iyi bir davulcu ve bu albümde Athena kendini bulacaktır diye düşünüyorum. Ama konserler için punk-ska ruhu taşıyan bir davulcu bulmak şart...
Albümü merak ediyorum...
-
çağlar , tarkan ve burak ın olduğu albümden iş çıkar. he bu arada athena nın eski davulcusu tanju muy du neydi o gruba geri dönecekmiş diye duydum ama bilmiyorum ayrıntısını.daha önceden de athena yeni bir döneme giriyor gibisinden laflar duymuştum gökhan ın ağzından ama yalan oldu galiba.ska punk devam edecek anlaşılan.doğaç titiz baya iyiydi ama uymuyor cazcılar her müziğe.fazla teknik çalınca da heyecanını yitiriyor bazı parçalar.burak hakkını vermiştir parçaların.teoman da yaptığı işi pek beğenmedim ama o teomanın hastalığa varan titizliğinden olmuştur diye düşünüyorum.neyse yine lafı uzattık....
-
Albümün çok başarılı olacağından hiç şüphem yok.Eski davulcularının gitmesine sevindim.Çünkü eski davulcuları Athena'nın tarzına göre çalmıyordu.Burak Gürpınar'ın çalmasınada ayrıca çok sevindim çünkü adam Çook güzel çalıyor...
-
athena dediğin çokta matah bir bokta sanki.
-
Athena mı ne o ya yenen bi şey mi,çekirdek mi?fıstık mı?Poptan devsirme,popüler dünyanın tüm nimetlerinden yararlanan yazık bir kaç adam.Albümmüş,malbümmüş hikaye.Bir yerden bir yere giderken gerekli tabi bunlar.bbbbbbbbbraaaaaaaaaavo.
-
laaan burak gürpınar nasıl çalışır bunlarlan laaaa ?
-
tam zamanında...
-
eğer kurbanın davulcusu chaldıysa bu albümde, büyük ihtimalle albüm sert olacaktır.. ünlü olmadan önceki halleri gibi olsun bu herifler ya.. 98 de ki hallerine geri dönsünler yeter.