Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rockİstanbul :: Rock @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rockİstanbul :: Rock @ İstanbul
  • hilkatgaribesi • 24 Haziran 2005 00:00 • #607293
    deathblow sanırım ,hakkımda özenti demişsin de beni görmedim ve üstelik tanımıyorsun bile.özenti gençlik derken de 2 gotik hatundan bahsettim sözüm başkalarına değil ama üzerine alındın sanırım yoksa böyle bir şeyi söyleme hakkına sahip değilsin
  • abra_cadawra • 25 Haziran 2005 00:00 • #607294
    festival bittikten sonra eve geldim ve saatlerce uyudum..çünkü gönüllüler arasında en ağır görev bizim okula düşmüştü(ana kapı)günde 8 saat (hatta bazen daha da çok) ayakta kalıyoduk ve bi sürü insanla muhattap oluyosun ister istemez...bi kaç kez sinir krizide geçirdim hatta.. :) bi çok konseri izleyemedim...megadeath i izleyebildim sadece baştan sona kadar...o da bimbir zorluklarla...tek sorun tuvalet ve yicek içeceklerin pahalı oluşuydu(gerçi bize yemek verdiler ama o yemeklerde çok güzel sayılmazdı) blue saint beğendim izleyebildiklerimden ve kraftwerk de kulağıma çok tanıdık gelen bi melodinin kime ait olduğunu öğrenmemi sağladı...meğer şarkının adı the model imiş...hattaa rammstein cover ı bile varmış...pardon bilekliğinize bakabilirmiyim..bu da 4 gün boyunca en sık kullandığım cümleydi sanırım...festivale gidenler bilirler..onlarda bunu duymaktan sıkılmıştı eminim ki...