deathblow sanırım ,hakkımda özenti demişsin de beni görmedim ve üstelik tanımıyorsun bile.özenti gençlik derken de 2 gotik hatundan bahsettim sözüm başkalarına değil ama üzerine alındın sanırım yoksa böyle bir şeyi söyleme hakkına sahip değilsin
festival bittikten sonra eve geldim ve saatlerce uyudum..çünkü gönüllüler arasında en ağır görev bizim okula düşmüştü(ana kapı)günde 8 saat (hatta bazen daha da çok) ayakta kalıyoduk ve bi sürü insanla muhattap oluyosun ister istemez...bi kaç kez sinir krizide geçirdim hatta.. :) bi çok konseri izleyemedim...megadeath i izleyebildim sadece baştan sona kadar...o da bimbir zorluklarla...tek sorun tuvalet ve yicek içeceklerin pahalı oluşuydu(gerçi bize yemek verdiler ama o yemeklerde çok güzel sayılmazdı) blue saint beğendim izleyebildiklerimden ve kraftwerk de kulağıma çok tanıdık gelen bi melodinin kime ait olduğunu öğrenmemi sağladı...meğer şarkının adı the model imiş...hattaa rammstein cover ı bile varmış...pardon bilekliğinize bakabilirmiyim..bu da 4 gün boyunca en sık kullandığım cümleydi sanırım...festivale gidenler bilirler..onlarda bunu duymaktan sıkılmıştı eminim ki...