-
vegadan bir sarki coverlamaniz beni cok heyecanlandirmisti ama bu sarkilar inmiyor?! ben mi beceremedim linkte bi problem mi var anlayamadim. nasil dinleyecegiz?
-
inmiyor
-
çok güzel olmuş.. gitarların tonları çok iyi ve davul ataklarına bayıldım.. vokalistin sesi süper ve detone olmuyo kesinlikle, çok iyi yerlere varıcağınızdan eminim...
diyebilmek istedim ama linkler bozuk inmiyo şarkı=)
-
www.kisiseldevrim.com/kadin.mp3
www.kisiseldevrim.com/desem_de_inanma.mp3
eheh biraz uğraş sayesinde buldum.Beğendiğimi de söyleyebilirim arkadaşlar. Vokalistinizin sesi gerçekten çok iyi. Çok zor bir vokali hiç hata yapmadan yapmış. Başarılar dilerim...
-
kadin sarkisinda bi olay göremedim acikcasi vokalin sesi güzel tamamda bi cok grubun yapabilecegi sekilde cover olmus indirirken bi farklilik bekliyodum parcada , action yani.. sanki sarki ayni sebnemin söledigi kaliplardaydi bence tabii , arpej atilan kisimindaki gitar tonuda biraz daha renkli olabilirmis sanki.. basarilar arkadaslar çalmaya devam..
-
inmiyor!!!!!!
-
ÖNEMLİ ÖNEMLİ ÖNEMLİ
çok özür dileyerek düzeltiyorum ÖNEMLİ:::::
Bu linklerin başına www.garaj.org eklenmiş. aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.Farklı kaydet demenize gerek yok
-
Cover cover nereye kadar allaşkına yaoww.....
-
Bence başarılı olmuş ama cover yapmayın beste yapın...
-
1 Eylül de besteler gelicek bu birazda o demo yu söliicek vokali tanıtmak amaçlı. Teşekkürler. Yine hatırlatıyım hala düzeltmediler