-
2:27' ye dikkat metronom kullansanız iyi olur kayıtlarda bir kaç yerde daha bunun gibi hatalar var,bas gitaristin kendinden emin çalması kick vuruşlarıyla bas gitar vuruşlarının uyumuna özen göstermek lazım tabi biraz tuşeye dikkat etmek gerekir, bazı yerlerde bas gitar basacağı notaları geçiştiriyor gibi ama yine de cesaretinizden dolayı kutlarım herşey böyle başlar devam.
-
eliso'ya katılıyorum, bırak kadının olayım'daki vokal (şarkının adı bu, "kadın" değil) çok sönük kalmış bence bırakın da biz bu şarkıyı canımız şebomumuzdan dinleyeyelim..
-
cevap vermeden edemiicem.kimse dinle diye zorlamıyo kardeşim. Yapıcı eleştiriler yapın lütfen. bu ne demek ya.
-
vega nın şarkısı küsel olmuş arkadaşlar vokalin sesine yakışmış ama şebonun şarkısında çok boğuk çıkmış arkadaşın sesi nese younuz açık olsun başarılar...
-
bırak kadının olayım'da vokal kötü kötü kötü...
-
vokal gayet hoş ama davullar ve gitarların tonları çok kötü geliyor özellikle davullar midi gibi geldi bana onun dışında başarılı
-
arkadaşlar vokal çok duygusuz söylemiş,zaten teknik olarak da iyi değil ama ses tonu hoş,taklit etmek yerine kendini geliştirmesini öneririm.davul da kötü tonlanmış.benim yorumlarım bunlar,başarılar dilerim...
-
abi gitarcı biraz volumu dusse ya :)
vokal super bu arada sakin ama gıtarlardan duyabilsek birde ozellıkle kadında
yınede fena sayılmaz
-
Gitarın tonları biraz boğuk. Sonuçta ev kaydı. Ama guitar Pro değil. Davullar da klavyeden çalındı programdan yazılmadı. Teşekkürler...
yok gitarlar için sormadım. aradaki yaylılar için sordum. gitar tonlarıda hoş ayrıca
-
Onlarda Klavye ..