-
-
şarkı iniyor kardeşim ama inince keşke indirmeseydim diyorsun
-
Evet Kadın'ı dinledim, yorumum şu.
Cover yapıp sunulması bana mantıken ters geliyor. Eğer kasıt grubun ne denli iyi icracı olduğunu göstermekse zor şarkılar seçilebilir, fakat burada öyle bir durum söz konusu değil. Yine de vokalisti tanıtmak amaçlı biraz da demişsiniz eğer öyleyse yorumlayalım.
Vokalistinizin ses rengi güzel evet. Entonasyonu da güzel. Artikülasyonu da güzel. İyi. Besteleri bekleyelim. Kayıtta çok gümbür gümbür gelememiş belki ama daha ziyade kayıttan bu durum sanırım. Ondan değilse bu güzel sesi daha cesur kullanmalı.
Demo hakkında çok bir şey söylemeye lüzum yok sanırım. Davul samplelar kötü, özellikle trampet sesi çok kötü. Klavyelerde daha iyi bir ses bulabilirdiniz bence ve çok mekanik çalınmış. Basçının partisyonları güzel ama orijinalinde de böyle miydi bilmiyorum, yani kendi katkısıysa hoş ama potans ayarları kötü kanımca daha iyi bir ton tutturulabilirdi. Gitarlar güzel temiz çalınmış, tonları da hoş olmakla birlikte biraz boğuk yine de.
Bestelerinizi bekliyoruz, grubu biraz da tanıtırsanız iyi olur kanımca. İyi çalışmalar, başarılar.
Saygı ve sevgilerimle.
Onur
-
Davullar sample değil diye boşa düzeltilmesin, ben düzelteyim. Daha iyi bir bank seçilebilirdi midi davullar için.
Bu arada 2:34'de arkadan giren erkek kişi ne diyor? :) Fark ettim de güldüm. Aman dikkat bestelerin kaydında da olmasın öyle hatalar ya da olursa da gözden kaçırmayın. Biz vakti zamanında kaçırmışız gözden de sonra masterda öyle kalınca kötü oluyor. Gerçi çok dikkatli dinleyen duyar anca ama olsun, dikkat.
Onur
-
Bundan sonraki beste kayıtları tabii ki studyo kaydı olcak. Adam gibi dinleyip iyi ya da kötü "adam gibi" yorum yapan herkese teşekkürler. www.51promil.com.tr.tc den ayrınyılı bilgi edinebilirsiniz.
-
aa pardon ya :) yeni gördüm 2:34 deki sesi.(Dikkatli dinlemişsiniz telekkürler) Herkes sizin gibi yapıcı eleştiriler yapsada bizde bunu boşuna buraya koymuş olmasak. Şimdiden herkesten özür diliyorum. Olur böyle şeyler :P
-
Rica ederim, önemli değil. İlk girişte de var bu arada onu da şimdi fark ettim. Bestelerinizi bekliycem. İyi çalışmalar.
Onur
-
bass vuruşları düzenli gitmiyor.ama vokalin sesi güzel gerçekten.klavye partileri çok komik ses de komik,davul da program gibi duyuluyor,gitarın do diyez mi do akor'u kötü tınlamış
-
desem de inanma'da davul sonlarda ritm kaçırmış ya olmaz ki
-
Kadın şarkısında orjinal şarkının dışına çok çıkmamışsınız gibi geliyor bu kadar aynı olmasından ziyade bizce burası böyle sunulmalıydı şeklinde bir değişiklik beklerdim.
Desem de inanma şarkısında da aynı şekilde yorum yapmak isterim şarkının 1:00 dk. civarında arkadan gelen gitarlar çok hoş gelmedi bunun gibi birşey kadın şarkısında da vardı orjinalinde varmıydı anımsayamadım.
Gayet başarılı buldum tebrik ederim.