-
linklere sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz iniyor.
-
birkaç denemeden sonra anca indirebildim vazgeçmeyin ısrarla tekrarlayın
-
evet vokal süper, ayrıca kayıt da cok iyi yapılmış
arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorum
-
bırak kadının olayım şarkısının coverini dinledim ve bir ricada bulunma hakkını kendimde buldum şebnem ferah hayranı olarak.emeğinize saygım sonsuz uğraşmışsınız falan da bu şarkıyı sölemesen bidaha ya gerçekten kötü olmuş vokal arkadaşın sesi güzel ama bu şarkı için yetersiz bence.bırak kadının olayım için baya ses lazım şebo gibi bi ses lütfen...saygılar ve başarılar ...
-
abi şarkılara pek bişey eklememişsiniz cover bu mudur sizce? şarkının nerdeyse aynısını çalmaya çalışmışsınız (desem de inanma)... 51 promili biliyorum güzel grup ama bence biraz daha farklı yorumlayın
-
Kayıt iyi falan gibi yorumları görünce indirip bi dinliim dedim. Bu kayıta iyi diyenler hiç kayıt dinlememişler; kesin dinlememişler ya; kayıt berbat, mix te kötü, ayrıca kaydın belli bölümlerine erkek sesi girmiş. Vokal de kötü bence, hissetmeden okumuş. Banane ya!
-
ilk olarak bunların cover olmadığını bende biliyorum. Asıl demo muzu söyleyecek vokali tanıtmak amaçlı bir demo bu. Ayrıca ev kayıtları tabii ki de çok güzel değil. "dinle" adlı demomuzda gerçek bi cover da olcak. Ayrıca studyo kaydı olcak. Teşekkürler.
-
bırak kadının olayım şarkısı sağlam çalınmış çok çok ama çok cansız ruhsuz söylenmiş....
-
grup güzel ya şarkıları burada yayınlanacak mı? Yani eğer ki bu albüm burda yayınlanmazsa çok yazık olur...
-
Yeni Demomuzda burda yayınlancak.