-
stranger13 sanırım murat göğebakandan başkasını dinlemiosun.. herşeyi ona benzetiyosun.. Ayrıca biz insanlar genellikle kulağımızla dinleriz.. Sen ya mutant, ya android, ya da başka uzuvlarıyla dinlemeye çalışan bi insansın.. Neyse seni bi kenara koyalım..
Bence ilk kayıt için gayet başarılı bi çalışma ortaya koymuş arkadaşlar.. Melodi zaten güzel.. Grubu canlı kanlı dinlemiş biri olarak vokalin sadece kayıttan dolayı biraz kötü geldiğinden eminim.. Ellerinize sağlık, süfer bi çalışma olmuş.. Başarılarınızın devamını dilerim..
-
abi siz beni yanlş anladınızz .Müziğin melodisi flan solosu herseyi harika .ama daha güzl bi kayıt yapabilirlerdi.mp3 ü 50 kere ardarda dinledimm.ama dediim gibi kayıt berbat.KARİNCA mısn nesinnn benim dediklerimden sananee ayrıca ben senimi eleştrdim.oturdunuz yerden her bi boqa atlıyonuzzz
-
Yaw inmiyo bu şarkı :(
-
stranger13;
Ağzını açıyorsun bok, kapıyorsun yine bok. Şu boku çıkar ağzından da ortamın seviyesi düşmesin. Müzik iyidir kötüdür ayrı mesele; yapılan yorumun üslubu çok ayrı mesele. Ben de bu açıdan uyarıyorum seni.
Şimdi "Innnh" diye direnip laf yarıştırmak yerine iki saniye durup düşünüp ne yaptığının farkına var. Kimse ahlak hocalığı yapmıyor ama herkes seviyeli bir ortamı paylaşmak istiyor ve bunu hak ediyor. Hata yaptığını anlamak ve nezaketen özür dilemek de bir yenilgi değil; şunu anlayacak olgunlukta burada herkes ama sadece gurur meselesi yapıyor geri adım atmayı.
Neyse, uzatma(yın); ortamdaki yorumlar amacından sapmasın.
Onur
-
vokaller içi çok iyi diyebilirim.. ama enstrümanlar daha doyurucu olabilirmiş.. kayıt kalitesizliğinden kaynaklanıyoda olabilir tabi.. ama şarkıdaki enstrümantal kısımlardaki özellikle gitarlar çok daha sert bi soundla çok daha güzel olucağını düşünüyorum.. bu benim fikrim, belki de benim kulağımın ona alışmasından kaynaklanıyo da olabilir tabii.. ama kaideye alınabilir diye düşünüyorum..
Azazil grubunun yapılan olumsuz eleştirilere, daha doğrusu resmen kötüleyip çamur atmaya karşı ayakta dik durması gerektiğini düşünüyorum.. Ben bu aralar çok düşünceliyim sanırım :).. Azazil grubunun yeni çalışmalarını görmek dileğiyle...
Onur Oral
-
bence azazil cok iyi.azazili tam dinle ki ben hergece dinlemek zorunda kaliyorum:).ne sartlar altinda calistiklarini biliyorum.buna ragmen basarililar. ozellikle vokaller super.ama en sondaki zilli bitis angel in saundtrack muzigin den biraz alinti gibi.klavyecileri cok iyi ama bakislari beni cok korkutuyo:)ayvaligada gidemedik.azazil tarafindan kandirildim.kendilerine basar1lar dilerim.yolunuz acik sansiniz bol olsun.EYVALLAH....
-
Bu kayıt evde mi yapıldı? Bir stüdyoda bu şekilde kaydedilemez asla...
-
ben beğendim.özellikle hatun vokal alıp götürüyo..enstrüman olarakta çok iyi bence.şarkı bittikten sonra bile kafamda çalıyosa mutlak yeri vardır bende.büyükşehir a.l.den sadece murat mı bilmiyorum ama yaparsınız artık bi güzellik.gt kadar bahçemiz olsada hayvan kadar spor salonumuz var biliyosun.reklam işini bana bırakabilirsiniz mesela,izinde koparabilirim.bekleriz ;)
-
kayıt dengesiz olmuş olabilir ama herkes işini iyi yapmışa benziyor.cry for the moon havasında olmuş e tarz gotik olunca doğal olarak diceksiniz :) diğerlerinide dinlemek isterdim.. başarılar..
-
ne kadar acımasızsınız siz ya? burada demo adı altında ne rezillikler dinledik... ve bu ülkede ne rezil adamlar bu işten deli paralar yiyor üstelik tek canlı enstruman çalmadan...
bence bu arkadaşlara,herşeyden önce yaptıkları müziğe sahip çıkmaları noktasında, saygı duyalım...ve sonra kabul edelim...birçok müzisyenden daha yaratıcı ve kabiliyetliler...ben çok beğendim kendi adıma...
referans tipi monitörü olan arkadaşa da şunu söylüyorum sistemini kontrol etsin....genelec monitör ve terratec ses kartında bas da ziller de duyuluyor...eleştiri alaya almak ve ukalaca tavır sergilemek olmasın..kayıt kalitesi harika demiyorum elbette.. ama bir fikir verme açısından demo mantığına uyuyor...