-
şarkılar anlattı bizi dedikten sonra bir kakafoni oluşuyor vokalden detone sesler duyuyorum.
cezanın mi mi mimimimimimi mamamamama momomomomomo lu bi şarkısı var ona benzeyen gitar rifleri güzel olmuş :)
-
ya şarkının başında teomandan söyliyeceksiniz sandım doğrusu. sonrada bir vokal girdi ya sesi pek anlaşılmayan. sonra biraz çıktı sesi ama yine gitti geriye. bağır vokal abi bağır sesin gelmiyooooo. ya farklı olmamış, pek duygu filanda gelmedi bana oralardan. neyse kolay gelsin yinede umarım daha güzellerini yaparsınız...
-
www.iqband.net adresinden tüm demo kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Grup hakkında da daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
-
http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=165
-
arkadaslar album yolunda ilerliyorsunuz ama daha baya bi yolunuz var gibi geldi bana kolay gelsin
-
distör$In tonu çok kulak tirmaliyor sanki baska bi ton olsaymis bence daha iyi gidermis gibime geldi basarilar
-
şarkı bence beste anlamında güzel..ama bi alttaki arkadaşa katılıyorum distortion çok fena yaw..ayrıca 1-2 teknik yorum yapmam gerekirse solo fena değil akıcı ama wah pedal kullanım tekniği yalnış ondan çok tiz bir solo geliyor kulağa ve tırmalıyor bass 10 middle 4 treble 6 da atılsa solo birazda blues kıvamında çok daha güzel olabilir...aslında şarkı düzeni falan güzel..aam açıkça sölemem gerekirse sahnede çok daha iyi çalıyosunuzdur bence bu şarkıyı...başarılar...
-
melek miii....
eridim :/
bakalım şarkı nası?!
-
oncelikle arkadaslar ben sarkinizi begendim tebrik ediyorum adida guzel sozleride muzigide ama tabi baziproblemler var ilginc bi sekilde ilk yazan arkadasla ayni seyi dusunuyoruz ilk duyulan rifler banada cezanin cok gudugum o sarkisini hatirlatti fakat yakismis yani(bu asla bi sorun degil yanlis anlasilmasin) hos olmus , sarkilar anlatti bizi derken olan kakafoni inanilmaz bi abandone bi basdonmesi yaratiyo gitarlardan mi vokalden mi cozemedim fakat siz en kisa zamanda cozmeye bakin,gitar tonu kotu olabilir ama tabi ki kullandiginiz enstrumanlardanda kaynaklaniyo olabilir tonun iyi ayarlanmamasindan da bir dahaki kayida daha iyi olur umarim,sorunlariniz halledilmicek seyler degil bence... heh birde vokal bir yerde ugyhe!! gibi bi ses cikariyo cok cool durmus super onu solylemedne gecemicem:)) bol sans bu ise inanip kopmayan herkese basarilar dilerim saygilar!!!!
-
vokalin ses rengini beğendim fekat detonasyona bir çare bulmak gerekiyor. acaba bir şekilde kendini duyamadı da mı oldu bu derken yoksun'da melek'te de aynı sorunu görüyorum. çıkış olan "ilk olmak zordu belki" misal her iki söylenişinde de aynı detonasyon var. bas gitar çok geride kalmış. elinize sağlık.