-
kolay gelsin.........
-
albüme giden bu yolda iq grubuna ve özellikle bir sene kadar beraber çalışma fırsatı bulduğum yumer kardeşime başarılar diliyorum...
-
**intro çok güzel olmuş..biraz delay in time i daha iyi ayarlanmalı..onun dışında ritmdeki distortion tonları tam bir facia arkdaşlar..trash metal yapmıyorsunuz..gainleri düşürün biraz..hatta ritmdeki riff insanda 7 telli gitar olsaymış keşke etkisini bırakıyor ilk dinleyişte..bu ufak tefek şeylere rağmen belii ki çok emek vermişsiniz.tebrikler demonuz için...kolay gelsin..
-
Ağalar şarkının vokal girene kadar olan bölümü bayaa hoş.. devamıda hoş.. ama vokal yetersiz kalmış bazı yerlerde.. başarınızın devamını dilerim...
-
bir tek meleği dinledim arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten zombieye benziyo akorlar aynı zaten alt yapı desen...
-
çok yavan bi sarki olmus bence gitar tonu cok kötü ve basit bir ritm atilmasi sarkiyi çok sade kilmis bence böyle bir yerlerde bir seyler eksik havasi uyandirdi bende , sanki vokal karaoke gibi olmus ayrilik var sarkida bence , ve bazi yerlerde karisik kurusuk enstrumanlar bazi bölümlerde.. albüm icin bence bayaa bayaa degismesi gerekecek sarkilarinizdan biri bu olurdu (melek icin yaptim bu yorumlarimi)
-
IUMER !!! olum olacak bu işler, senin ismini görünce hemen indirdim şarkıları.burada yaklaşık sekiz kişiyiz ve ortak görüşler şunlar:
iyi eleştiri de var kötü de...
şarkılar senin belli,çünkü arkada çalan arkadaşlar sadece çalmak için çalmış bi ruh hissedilmiyor. açıkçası sen de ruhsuz söylemişsin,çok daha iyi yapabileceğini ben biliyorum.
sözler ve akor dağılımları iyi
kayıt biraz kalitesiz ama zorlukların ben de farkındayım
VE EN ÖNEMLİSİ ŞARKILARA GERİ VOKAL LAZIM.Bence bu yüzden yavan gözüküyor.
müzik için uğraşan arkadaşları alkışlıyorum...
alper..
-
Demo kapağınız çok hoş olmuş.
-
Albüm yapma hazırlığında olan bir grup için kötü bir demo...
-
üzgünüm arkadaşlar ama albümse amaç,daha yol var gibi görünüyor..