Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Demo :: IQ

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Yeni Demo :: IQ
  • xeroquark • 16 Eylül 2005 00:00 • #612424
    vokalin detonasyonları var.. gitar tonları daha iyi olabilir.. ama onun dışında "melek" iyi bir şarkı.. iyi bir kayıtta bu tip sorunlar olmaz..

yoksun'da da vokal detonasyonları var bu sefer daha kulağa batıyor yalnız.. vokal kayıtlarını yaparken size tavsiyem bir şan hocası eşliğinde yapın.. çok daha verimli olur..

toparlamak gerekirse melek'i daha çok begendim.. kolay gelsin
  • JosefK • 17 Eylül 2005 00:00 • #612425
    hmm..iyi bir çalışma..umarım daha çarpıcı parçalarla çıkarsınız..başarılar...
  • badunknown • 17 Eylül 2005 00:00 • #612426
    üzülerek söylemek gerekirse vokal çok detone... ayrıca ertomania arkadaşım aşağıda belirtmiş,IQ adında bir grup var,isminizi birdaha gözden geçirin(ben olsam öyle yapardım).distortion saundu güzel,kötü değil ama biraz daha iyi kullanılabilir..
  • mikrop • 17 Eylül 2005 00:00 • #612427
    48kbps - 24kHz
    Gitar tonlariyla ilgili elestrileri bulunan arkadaslar, mp3 un kalitesinide dikkate almalilar. Evde normalde dinlediginiz mp3 ler minimum 128kbps - 44kHz kalitesindedir. Bu kadar dusuk kalitede bile bu kadar iyi bir ton cikiyorsa kayidin orjinalinde nasildir dusunun...
  • furious • 17 Eylül 2005 00:00 • #612428
    Öncelikle iki üç yerde vokal detone olması çok normal.. Genele bakınca güzel fakat benim kanaatimce, bunlar çok yapıldı. Çok daha özgün ve farklı bir şey beklerdim. "yoksun" adlı parçanın sonlara doğru değişmesi güzel fakat çok bilinen bir riff kullanılmış. Bence riff i kullanırken de ya arkadaşlar bu bilindik ama yakıştı di mi mantığıyla koymuşlardır sanırım. Olsun, pek önemli bir ayrıntı değil..

Başarılar dilerim..
  • murrow • 17 Eylül 2005 00:00 • #612429
    bar grubu olarak adlarını duymuştum, hattarollinnde afişlerini görmüştüm ama dinleyememiştim hiç. yorumuma gelince, herkes vokale detone demiş, çoğu yerde doğru da bence de. ayrıca, melek adlı parça bana fazla uzun geldi, tabii ki sadece kişisel fikrim. uğraşılmış ve yapılmış birşeyler var ortada. tabii ki daha iyi olmak zorunda, ama yavaş yavaş. başarılar.
  • hexe_dn • 17 Eylül 2005 00:00 • #612430
    ''ilk olmak zordu belki'' doğru yaaa ilk olmak zordur bence de..ama ben bütün parçaları çok beğendim.. başarılarınızın devamının geleceğinden de eminim..süpeersiniz gerçekten tebrikler yolunuz açık olsuuun valla..albümünüzü bekliyoruum..başarılaar..
  • birdy • 18 Eylül 2005 00:00 • #612431
    9 yıldır varolan bu grubu ilk kez duydum ki cesıtlı festıval ve bar programlarına katılmış olmama rağmen..vokalin ses tonu fena değil fakat detone olayı hoşuma gitmedi..solo guzel olmuş ama kulağı tırmalayan distortion var..yıne de başarılarınızın devamını diliyorum...
  • badunknown • 18 Eylül 2005 00:00 • #612432
    IQ adında bir grup var isminize bir daha bakın bence.http://www.progarchives.com/Progressive_rock_discography_BAND.asp?band_id=165
  • K Satriani • 19 Eylül 2005 00:00 • #612433
    Bazen elektronun distortionu, bazen basın aşırı ön plana geçmesi, bazen vokalin sesi yetmemesi kulağı tırmalıyor.

Ama şarkıların genelinde kompozisyonları iyi.